Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom diplomski rad

Ljigavo ili simpatična gesta za kraj? Ako ne znate kupuje li se poklon mentoru diplomskog pročitajte kako su to riješili ovi studenti

Objavljeno 29.05.2018.

Nakon teško napisanog diplomskog rada određuje se datum kad će budući obraniti napisano. Naravno, riječ je o obrani diplomskog na kojoj student izlaže svoj rad i odgovara na pitanja članova komisije. Važna osoba u cijelom 'procesu' je i mentor koji studenta cijelo to vrijeme usmjerava i pomaže mu.

Ne cijene ih ni profesori niti studenti: Fakulteti sve češće ukidaju pisanje diplomskih radova

Objavljeno 14.11.2017.

Iako su pisanje i obrana diplomskog rada nekada bili obavezni dio studiranja, čak štoviše 'kruna studiranja', danas se čini da to više nije tako. Uz sve češće kupovanje završnih radova, prepisivanje i doslovno kopiranje iz literature i s internetskih izvora, postavlja se pitanje ima li pisanje završnog rada na kraju dodiplomskog studija smisla.

Majin diplomski rad postao predmetom sprdnje na društvenim mrežama

Objavljeno 15.09.2017.

Maja Ivanović, studentica jednog privatnog fakulteta u Beogradu, završila je u svim tamošnjim medijima zbog teme svog diplomskog rada koji je položila peticom.

DNEVNIK APSOLVENTA: Pripreme za najvažniji dan u životu

Objavljeno 15.09.2016.

Naš apsolvent se polako približava kraju svog studentskog života. Ostalo je još nekoliko formalnosti koje mora ispuniti prije najvažnijeg dana u životu. I ne, ne radi se o vjenčanju.

DNEVNIK APSOLVENTA: Vrijeme leti, za dva tjedna više neću biti student...

Objavljeno 08.09.2016.

Izgleda da se naš apsolvent uživio u dugo toplo ljeto. No, ono traje samo tri mjeseca kao i svako godišnje doba. S krajem ljeta, vraćaju se obaveze koje je apsolvent marljivo zanemarivao...

DNEVNIK APSOLVENTA: Raspetljavanje diplomskog čvora

Objavljeno 11.08.2016.

Naš se apsolvent nakon brojnih avantura naizgled malo uozbiljio. No, hoće li mu to pomoći da ispuni ciljeve (ne svoje)?

DNEVNIK APSOLVENTA: Kako do titule magistra analize nogometa?

Objavljeno 30.06.2016.

Svi smo mi dio statistike. I barem jednom u životu, svatko se od nas služio njome. Pri pisanju diplomskih radova ona, ovisno o temi, može biti od iznimne važnosti. Izgleda da se naš apsolvent ipak primio posla. Ili možda nije...

DNEVNIK APSOLVENTA: Kad apsolvent odluči prijaviti temu diplomskog rada...

Objavljeno 25.05.2016.

U životu svakog apsolventa najvažniji je trenutak prijava diplomskog rada. No, ne proživljavaju svi ovaj kratkotrajan, ali stresan postupak na jednak način...

Umberto Eco pomaže studentima: savjeti za pisanje diplomskog rada

Objavljeno 29.02.2016.

Tragični odlazak možda najvećeg modernog talijanskog filozofa, semiotičara i teoretičara književnosti povod je da napišemo koji redak o tome što je ovaj najprevođeniji autor imao za ponuditi studentima.

10 stvari koje moraš znati prije pisanja završnog rada

Objavljeno 18.06.2015.

I dok neki studenti šalju i brane svoje završne radove, drugi tek kreću u bitku...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se