Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom diplomski studij

Elektroničke prijave na diplomske studije uspješno provedene: objavljene rang liste za upise

Objavljeno 03.10.2016.

Elektronički sustav prijava smanjit će troškove prijava i minimalizirati papirologija te povećati transparentnost postupka upisa...

U Splitu predstavljen novi studijski program: Postani inženjer održive gradnje

Objavljeno 15.09.2016.

Na splitskom FGAG-u predstavljeni su rezultati projekta Zelena i održiva gradnja na mediteranskom području, u sklopu kojeg je razvijen i novi studijski program: diplomski studijski program održive i zelene gradnje.

FER otvara vrata studentima i maturantima: saznaj sve o preddiplomskim studijima

Objavljeno 10.06.2016.

Ako si i ti među sretnicima koji će od jeseni krenuti na Fakultet elektrotehnike i računarstva ili samo maštaš o tome i pitaš se kako izgleda studijski program i život jednog FER-ovca, onda je ovo prava prilika za tebe!

Novost na riječkom Ekonomskom fakultetu: prvi studij menadžment sigurnosti u EU

Objavljeno 11.04.2016.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci pokreće novi poslijediplomski specijalistički studij 'Menadžment sigurnosti u EU'.

Prelijepa studentica natječe se za titulu najljepše Hrvatice - hoćete li je podržati?

Objavljeno 07.04.2016.

Na natjecanju Miss Universe Hrvatske koje će se održati 15. travnja u kristalnoj dvorani hotela The Westin u Zagrebu sudjeluje 19 djevojaka iz cijele Hrvatske, a Marija je jedna od njih.

Britanska vlada sufinancira hrvatske studente: diplomiraj u Velikoj Britaniji

Objavljeno 19.01.2016.

Hrvatski studenti sada mogu upisati diplomski studij u Velikoj Britaniji mnogo lakše. Britanska vlada odlučila je početkom 2016. otvoriti sistem državnog kreditiranja za hrvatske studente koje žele studirati diplomski studij na Ujedinjenom Kraljevstvu.

Stipendije za izvrsnost: pismo studenta koji tvrdi da su zakinuti studenti nižih godina studija

Objavljeno 02.06.2015.

Na mail studentskog portala esava.info je pristigao opširniji tekst anonimnog studenta koji smatra kako je učinjena velika nepravda studentima koji su se prijavili na natječaj za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2014./2015. u kategoriji stipendije za izvrsnost.

Ekonomski fakultet u Osijeku: problemi pri upisu na diplomski studij

Objavljeno 15.10.2014.

Proteklih tjedana studenti na Ekonomskom fakultetu susreli su se s velikim problemom pri upisu na sveučilišni diplomski studij, popularno zvan 4. i 5. godina.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se