Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom dom

Spuštena bodna granica: Provjerite smiješi li vam se ipak dom!

Objavljeno prije 2 dana

Spuštena je bodna granica za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sad iznosi 1379 bod.

[FOTO] Dobrodošlica u legendarni studentski dom: Ovako se partijalo na brucošijadi Save u Roku

Objavljeno prije 3 dana

Ove srijede, 18. listopada, održao se veliki party svih Savljana i onih koji se tako osjećaju. Nema boljeg razloga za slavlje od početka prve/još jedne godine života u najvećem zagrebačkom studentskom domu.

[FOTO] Najbolja dobrodošlica u dom: 40 zagrebačkih studenata pilo kavicu i sklapalo nova prijateljstva

Objavljeno prije 5 dana

Ispijanje kave ili čaja uistinu zbližava ljude, a tko ne bi htio popiti kavicu uz zanimljivu ćakulicu? To uglavnom svi vole pa je zato ispijanje zajedničke kave i bio način da se studenti iz zagrebačkog doma na Savi bolje upoznaju te od stranaca postanu prijatelji.

Krov nad glavnom za najugroženije: U Zagrebu se gradi dom za siromašne studente i one bez roditeljske skrbi

Objavljeno prije 6 dana

Mladi bez roditeljske skrbi nakon srednje škole imaju pravo na smještaj u studentskom domu do 21. godine, a nakon toga prepušteni su samima sebi te često jedva spajaju kraj s krajem. Ništa bolje nije ni studentima koji su u teškoj financijskoj situaciji pa je Zagrebačka nadbiskupija upravo za njih krenula s izgradnjom doma.

Revoltirani student objavio fotografiju prljavog umivaonika i pozvao kolege na red: 'U domu se da živjeti, ali ne ovako'

Objavljeno 03.10.2017.

Rok za smještanje u sobama ističe 10. listopada pa je većina kapaciteta popunjena. To znači samo jedno: higijenske navike stanara kad-tad će izaći na vidjelo. Na oduševljenje ili razočaranje ostalih stanara.

Umjesto sobe - deblji račun: Zbog obnavljanja doma splitski studenti dobili veću subvenciju

Objavljeno 26.09.2017.

Dobre vijesti se ipak događaju pa je tako splitske studente, one koji su 'dobili' dom 'Bruno Bušić', razveselila vijest da će subvencije porasti za 200 kuna. Subvencije su dosad iznosile 400 kuna, a sada se svota popela na 600.

'Ne budite stoka – čistite za sobom': Je li ovo najgnjusnija posuda pronađena u frižideru studentskog doma?

Objavljeno 22.09.2017.

Prepušteni samima sebi, studentima život u domu predstavlja veliki ispit karaktera – hoće li razviti naviku pospremanja životnog prostora i pranja suđa i veša ili ipak ne?

Nakon dva žetona odjeća i dalje mokra: Zašto studenti sa Šare rublje moraju sušiti u sobama?

Objavljeno 15.09.2017.

U studentskim domovima studenti svoje rublje peru u perilicama u 'vešeraju' gdje ga mogu odmah i osušiti u sušilici. Za to imaju žetone, a čini se da studenti iz zagrebačkog doma dr. Ante Starčević, kolokvijalno poznatiji kao 'Šara', muku muče sa sušilicom pa veš moraju sušiti u sobama.

Položen kamen temeljac za studentski dom u Vukovaru – najavljeno i pokretanje novih studija

Objavljeno 14.09.2017.

Poslije deset godina rada u srijedu je polaganjem kamena temeljca započela izgradnja Studentskog doma u Vukovaru koji će biti sastavni dio vukovarskog Veleučilišta Lavoslav Ružička.

Studentica uredila domsku sobu u retro stilu - napravila i fora mini kuhinju

Objavljeno 14.09.2017.

Domske sobe ne moraju izgledati isto te bi student trebao imati mogućnost urediti je prema vlastitom ukusu i osobnosti. Naravno, ne govorimo ovdje o totalnom preuređenju sobe jer to nije dozvoljeno, nego o tome da sobu prilagodimo sebi. Upravo to je napravila jedna studentica kada je sobu uredila u retro stilu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se