Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom dom

Studirate u Splitu i dobili ste u dom? Evo do kada i gdje se morati javiti za smještaj u 'Bruni Bušiću'

Objavljeno prije 3 sata

Prošli tjedan je zagrebački SC objavio rezultate Natječaja za smještaj u studentske domove, a ovaj tjedan tu je vijest za studente u Splitu koji žele smještaj u domu. Važna obavijest odnosi se na studentski dom Bruno Bušić u Splitu jer će se studenti u rujnu smještati isključivo ondje.

7 trikova za lakše preseljenje u dom: Skupljajte vreće za smeće i role wc papira - trebat će vam

Objavljeno prije 5 sati

Sezona selidbe u studentske domove uskoro počinje, a baš kao i svaka druga selidba, predstavlja jedan od stresnijih trenutaka u životu. Dok će neki studenti prvi put useliti u dom i 'odletjeti' iz obiteljskog doma, drugi su već 'iskusni' kada je o selidbi riječ pa je dobro poslušati koji njihov savjet koji će olakšati cijelu situaciju.

SC kriv za KAOS? Zagrebački studenti nezadovoljni novim sustavom rezerviranja soba u domovima

Objavljeno jučer

Otkada su izašli rezultati natječaja za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima zavladao je potpuni kaos. Nakon što je stranica zagrebačkog SC-a bila nedostupna već nekoliko sati prije najavljenog vremena objave rezultata, sada će 'pasti' društvene mreže jer se studenti ondje pokušavaju dogovoriti tko će u koju sobu i s kim. Nažalost, poprilično bezuspješno...

[FOTO] Studentski dom preko ljeta pretvoren u hostel – turisti oduševljeni, a studenti još i više

Objavljeno prije 2 dana

Karlovac je dobio i drugi hostel, a sudeći prema recenzijama koje turisti ostavljaju na specijaliziranim internet stranicama – goste ovog grada je oduševio...

Rezerviraj smještaj po svom guštu! Mali vodič za odabir soba u najvećem zagrebačkom domu

Objavljeno prije 5 dana

Rezultati natječaja za zagrebačke studentske domove izašli su jučer i već stvorili puno pitanja u glavama budućih studenata. Neki od njih nisu dobili dom pa se pitaju 'što sada?', a oni koji će postati budući stanari domova pitaju se što su to 'kategorije' te koju je sobu i u kojem paviljonu najbolje izabrati.

'Zamijenimo sinove': Otac brucoša iz Zagreba koji će studirati u Rijeci otkrio kako do besplatnog smještaja

Objavljeno prije 5 dana

Tata zagrebačkog brucoša koji je upisao Pomorski fakultet u Rijeci, došao je na vrlo zanimljivu ideju. Svoju ideju pretočio je u oglas o kojem priča cijeli Facebook, a on predlaže da njegov sin koji ide studirati u Rijeku zamijeni sobu sa studentom iz Rijeke koji ide na studij u Zagreb jer nije upao u dom.

Od danas kreće on-line rezervacija soba u zagrebačkim domovima

Objavljeno prije 6 dana

Nakon iščekivanju rezultata Natječaja za smještaj u domovima i pada servera uslijed prevelike navale studenata, danas je započela on-line rezervacija soba.

Jeste li na popisu novih/starih stanara? Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke domove

Objavljeno prije 6 dana

Krajem lipnja Studentski centar u Zagrebu raspisao je natječaj za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2017./2018. Na natječaj su se mogli prijaviti svi redovni studenti, rok za prijavu bio je 31. srpanj, a danas je poznato tko je sve od studenata 'upao u dom'.

Novi natječaj u listopadu: Objavljeni rezultati za smještaj u varaždinskom domu – kapaciteti nisu popunjeni

Objavljeno 11.08.2017.

Na natječaj se prijavilo ukupno 756 studenata, nepotpunih prijava je bilo 37, a izvan roka su pristigle 2 prijave.

569 studenata u dva doma: Objavljene privremene rang-liste za studentski smještaj u Osijeku

Objavljeno 09.08.2017.

Studentski centar u Osijeku ovih je dana objavio privremene rang-listeza smještaj u studentske domove i subvenciju privatnog smještaja u akademskoj godini 2017./2018.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se