Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom faks

Kad studiraš na 'muškom' faksu: Studentica s dečkima s faksa proslavila djevojačku večer

Objavljeno 25.05.2017.

Premda su djevojke sve više zainteresirane za studiranje računarstva i drugih, tradicionalno smatrano, 'muških' studija, ondje ih je i dalje malo u odnosu na muške kolege. Upravo je zato jedna studentica koja studira računarstvo morala svoju djevojačku proslaviti s momcima s fakulteta.

'Profesor me mrzi - šmrc šmrc': Izgovori studenata koji ni nakon 10 godina nisu diplomirali

Objavljeno 31.03.2017.

Završiti ili ne završiti pitanje je sad, a ako pitate nekog apsolventa on će vam dati 'originalan' razlog zašto još nije gotov s faksom. Studente se ionako ne bi trebalo pitati koliko im je ispita ostalo do kraja, ali znate i sami da se uvijek nađe netko 'pametan' koga će to zanimati.

'Fakultete pohađaju samo pametni': Mitovi o faksu u koje smo voljeli vjerovati

Objavljeno 28.02.2017.

Prije nego nešto iskusimo na vlastitoj koži obično volimo mistificirati pa smo tako nekoć prvi seks povezivali s vječnom ljubavi dok smo uz pohađanje fakulteta asocirali pamet.

Jesam li preglupa za faks? Dvaput mijenjala studij, ali i dalje ne uspijeva položiti ispite

Objavljeno 16.02.2017.

Ako studirate strane jezike ili to planirate upisati, sigurno su vas svi već upozorili da takav studij ne podrazumijeva kampanjstvo. Treba učiti i vježbati kontinuirano.

Naši životni profesori: Važne lekcije koje su nas naučili prijatelji s faksa

Objavljeno 27.12.2016.

Iako se među ljudima često priča da su nam jedini pravi prijatelji oni iz djetinjstva ili iz srednjoškolskih klupa, brojna iskustva mladih pokazuju da su itekako dobre prijatelje upoznali tek za vrijeme studentskih dana.

'Hvala ti što si spasio moje lijeno dupe': Na čemu trebamo biti zahvalni prijateljima s faksa

Objavljeno 25.11.2016.

Iako će neki reći da se 'pravi' prijatelji stječu u djetinjstvu ili u srednjoj školi, mi koji smo iskusili studentski život znamo da je to laž. Prave prijatelje upoznajemo na faksu, a nerijetko s njima ostanemo u kontaktu čitav život.

'Mijenjam Savu za Šaru': Tko ima prednost pri mijenjanju soba u domu i kako to učiniti?

Objavljeno 22.11.2016.

Neki studenti u domu provedu gotovo cijelo školovanje i nauče živjeti u takvoj zajednici. No, pojedini studenti ne budu potpuno zadovoljni sa sobom koju su dobili ili žele biti cimeri s prijateljem te ju tada žele promijeniti.

Speed faksing: upoznaj fakultete na jedinstven i necenzuriran način

Objavljeno 15.11.2016.

Informativno događanje Speed faksing održat će se u prosincu u Klubu Zona.

Na faksu vrijede nova pravila: Što morate učiniti, a što obavezno izbjegavati u komunikaciji s profesorima

Objavljeno 20.10.2016.

Lagali bismo kad bismo rekli da samo brucošima trebaju upute za ostavljanje dobrog dojma kada su profesori u pitanju. Čini se da ova vještina nedostaje i onima koji imaju više staža na fakultetu. Bez obzira na to jeste li još uvijek 'zeleni' ili ste apsolvent – dojam je važan.

Njihov najuspješniji neuspjeh: Iskustva studenata koji su promijenili fakultet i pronašli sreću

Objavljeno 18.10.2016.

Fakultet uglavnom upisujemo kao vrlo mladi pojedinci, tek ispali iz srednjoškolskih klupa što znači da imamo 18 ili 19 godina. U tim godinama nismo sigurni ni što bismo pojeli za doručak, a samo pravi srećkovići među nama znaju koji bi fakultet upisali.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se