Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom faks

Trikovi kako uskladiti posao i faks

Objavljeno 06.02.2015.

Rijetki su oni studenti koji uspijevaju uskladiti posao i fakultet, ali uz malo organizacije i motivacije, i to je moguće.

Nije kao u srednjoj školi: savjeti za 'dejtanje' na faksu

Objavljeno 31.10.2014.

Iako se fakultet može opisati kao intenzivnija verzija srednje škole (teži predmeti, dulje drijemanje), po jednoj se stvari značajno razlikuje od srednje – dejtanju.

Još jedan ‘propalitet’: odustala od faksa i postala milijarderka!

Objavljeno 09.10.2014.

Prisjetimo se fakultetskih neuspjeha Billa Gatesa, Marka Zuckerberga i Steva Jobsa koji su, unatoč činjenici da su odustali od faksa, zgrnuli poprilične svote novaca.

Kakve ćete ljude susresti po studentskim domovima?

Objavljeno 06.09.2013.

Kada jednom uđemo u studentski dom, on doista postaje naš drugi dom. Htjeli, ne htjeli moramo se priviknuti na njegove regule i na ljude koji ondje žive...

Uz pomoć facebooka i dobrih ljudi djevojci se ostvarili snovi

Objavljeno 01.08.2011.

Da od snova nikada ne treba odustati ovih se dana uvjerila maturantica zagrebačke Klasične gimnazije Josipa Jurić. Primljena je na prestižno britansko Sveučilište St. Andrews na studij Međunarodnih odnosa i klasičnih studija.

Što bi svaki dobar student trebao znati - učenje, druženje, stres...

Objavljeno 17.06.2011.

Studiranje je itekako ozbiljan posao, barem za one koji faks žele završiti. Ako si upisao fakultet samo zato da vidiš kako je to živjeti odvojeno od staraca i kako bi nesmetano uživao u noćnim izlascima, studiranje će zasigurno potrajati mnogo, mnogo duže, a možda ti i prilijepe etiketu "vječni student".

Ponovili smo se - pogledajte što je novo!

Objavljeno 28.04.2011.

Osim što smo redizajnirani, imamo i neke nove funkcionalnosti. Provjerite što je sve novo na portalu!

Reakcije na članak o reputaciji fakulteta

Objavljeno 04.12.2010.

Članak "Faksevi s najgorom reputacijom" podigao je dosta prašine ovaj tjedan i izazvao mnoštvo vaših komentara i kritika.

Odluka je pala: Ponovno počinje blokada Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Objavljeno 23.11.2009.

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta na današnjem su plenumu ponovno izglasali blokadu fakulteta koja će se odvijati po istim principa kao i ona u travnju...

Pratite portal MojFaks i na Facebooku

Objavljeno 21.10.2009.

Znamo da je velika većina vas poprilično aktivna na najpopularnijoj društvenoj mreži, stoga smo se odlučili na kreiranje Fan stranice kako biste nas mogli pratiti i na Facebooku...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se