Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Seksi promo video fakulteta podignuo prašinu – jesu li pretjerali?

Objavljeno 22.01.2015.

Vjerojatno ste do sada gledali mnogo sličnih promotivnih videa različitih fakulteta iz kojih ste mogli dobiti korisne informacije i predodžbu o studiju za kojeg ste zainteresirani.

6 tipova cura s kojima ćeš dejtati na faksu

Objavljeno 20.01.2015.

Svaki je faks prepun šarolikih karaktera, svaki je kampus i studentski dom jezero na kojemu možete upecati ribu ili dvije. Iako nitko ne voli etiketirati i smještati ljude u ladice, ponekad je to jednostavno prezabavno i smiješno.

Zdravstvena kineziologija i zdravstveni turizam - novi studij za izobrazbu sportskih trenera

Objavljeno 16.01.2015.

Kineziološki fakultet iz Zagreba i Savez sportova Istarske županije potpisali su 14. siječnja ugovor o provedbi izvanrednog stručnog studija za izobrazbu sportskih trenera u Puli. Ugovor je u ime fakulteta potpisao dekan prof. dr. Damir Knjaz, a u ime Saveza predsjednik Anton Peruško. Potpisivanju su prisustvovali i županijska pročelnica za sport Patricija Smoljan i pročelnik Studijskog centra za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu dr. sc. Hrvoje Sertić.

Povratak studentima: Ivo Josipović vraća se na fakultet

Objavljeno 13.01.2015.

Kao što je više puta najavljivao, a kako su jučer potvrdili i njegovi bliski suradnici, nakon prestanka dužnosti predsjednika Ivo Josipović namjerava se vratiti na Katedru za kazneno procesno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti kineziologije savjetuju: kako izgubiti što više kalorija obavljajući tipične dnevne aktivnosti

Objavljeno 07.01.2015.

Jeste li znali da bi odrasli ljudi (a studenti definitivno spadaju u tu kategoriju) trebali vježbati 30 minuta dnevno, 5 dana u tjednu? Vjerojatno i tebi zvuči poput nemoguće misije!

Studenti u Rijeci dobili laboratorij za razvoj mobilnih aplikacija

Objavljeno 16.12.2014.

Studenti Sveučilišta u Rijeci dobili su mogućnost dodatne edukacije, istraživanja i razvoja novih programskih rješenja uz podršku najnovijih informacijskih tehnologija, a riječ je o Laboratoriju za razvoj mobilnih aplikacija koji je otvoren u zgradi Sveučilišnih odjela te na Tehničkom fakultetu.

Krsni list i životopis: na Katoličkom bogoslovnom fakultetu zapošljavaju samo krštene

Objavljeno 12.12.2014.

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu (KBF) moguće se zaposliti samo ako imate krsni list. Potvrda o krštenju uvjet je za zaposlenje na baš svako radno mjesto na ovom fakultetu.

Pobjeda ‘malenih’ u aferi Facebook: studentice pomilovane, disciplinskoj komisiji loše se piše

Objavljeno 12.12.2014.

Prema anketi jutarnjeg.hr, 88% glasača ne vidi razloga za kažnjavanje studentica zbog benignih kritika na društvenoj mreži. Stegovni postupak zbog statusa s Facebook grupe nije ni smio biti pokrenut, tvrde otpočetka pojedinci koji su stali u obranu studentica.

Promiskuitetni, neispavani, ali uglavnom zadovoljni: rezultati istraživanja kvalitete života studenata

Objavljeno 10.12.2014.

Hrvatski studenti uglavnom su zadovoljni kvalitetom života, studijem i studiranjem, što je potvrđeno i podatkom da bi 65,3% studenata ponovno upisalo isti fakultet, no zabrinjava podatak da ih se gotovo 50% u zadnjih mjesec dana osjećalo umorno i iscrpljeno.

Istraživačko novinarstvo ili medijski šund: kriza studija novinarstva u Zagrebu

Objavljeno 10.12.2014.

Nakon što je prošle akademske godine zamrznut kolegij istraživačkog novinarstva, o čemu je Fairpress prvi izvjestio, s početkom akad. godine 2014./2015. zamrznut je još cijeli niz kolegija na studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu: Konvergencija medija, Tematsko novinarstvo, Agencijsko novinarstvo, Medijska ekologija, Osnove sociolingvistike, Odnosi s javnošću i mediji, te Mediji i pravo djeteta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se