Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Sumnjive osobe kod FFZG-a: obični poziv na kavu ili nastrane namjere?

Objavljeno 18.05.2015.

Slučajni upit, potraga za novim prijateljima ili pak nastrane namjere, o tome se dvoji i u Facebook grupi Studentski dom Stjepan Radić “Sava” gdje je Lea podijelila svoje nedavne susrete s neobičnom osobom:

I Severina žali što nema diplomu: 'Da sam završila fakultet, ne bih se morala glupirati'

Objavljeno 14.05.2015.

Pjevačica je rekla da je njen novi dečko brz, ali se brzo ispravila da je brz samo kad njoj tako treba.

Proglašeni pobjednici nacionalnog moot court natjecanja studenata pravnih fakulteta

Objavljeno 13.05.2015.

Moot Court Croatia je natjecanje u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na moot court natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta, a okuplja samo najbolje studente prava iz cijele Hrvatske.

Sadili tikvice i zaradili upis na fakultet

Objavljeno 28.04.2015.

Srednja škola “Braća Radić” iz Kaštel Štafilića - Nehaja, ugostila je 23. i 24. travnja sudionike Državnog natjecanja učenika u Obrazovnom sektoru poljoprivreda, prehrana i veterina u disciplinama agro, flora, nutri-vita i veterinarski tehničar.

Studenti medicine pohađali nastavu iz neurokirurgije u vodećim američkim klinikama

Objavljeno 28.04.2015.

Oduševljeni smo predavanjima, gostoprimstvom naših domaćina, radom američkih klinika, vrhunskim liječnicima koji nisu štedjeli vrijeme da bi nam pokazali svoje znanje i umijeće. To su, najsažetije, dojmovi studenata pete godine osječkog Medicinskog fakulteta, nakon povratka iz američkog grada Memphisa, gdje su pohađali nastavu iz neurokirurgije u vodećim američkim klinikama i institutima.

Kad još ništa ne znaš o životu: najgluplji planovi brucoša

Objavljeno 23.04.2015.

Na prvoj godini fakulteta izgledaš kao preplašena srna koja još ni ne sumnja da ju iza svakog drveta vreba neki prefrigani vuk. Mlad/a si, naivan/na, misliš da će nakon diplome cijeli svijet biti tvoj – tko razmišlja o burzi i stopi nezaposlenosti mladih?

5 razloga zašto je OK biti single dok studiraš

Objavljeno 22.04.2015.

Prije početka prve godine na faksu puno ti se pitanja mota po glavi: hoće li studij biti zanimljiv, hoću li se slagati s kolegama ili cimerima, trebam li provesti koji semestar studija u inozemstvu i sl.

Boravak u Auli glagoljice prilika studentima za učenje glagoljice

Objavljeno 17.04.2015.

Osim Aule znanosti, Ekonomski je fakultet u Osijeku svečano otvorio i svoju novouređenu Aulu glagoljice...

Studentica živjela na 10 kalorija dnevno, a sada je pobijedila anoreksiju: 'Želim biti primjer'

Objavljeno 16.04.2015.

24-godišnja studentica iz Britanije proživjela je pakao anoreksije, a sada kada se oporavila, želi poslužiti kao primjer drugim mladim djevojkama.

Top načini na koje vas fakultet zaglupljuje

Objavljeno 10.04.2015.

Naravno da načelno nema ništa loše ni zaglupljujuće u studiranju. Prilika da se visoko obrazuješ velika je povlastica, ali i luksuz i svakako se može reći da pohađanje fakulteta na mnogo načina promovira i potiče inteligentno i kritičko razmišljanje, ali i dublje i kompleksnije shvaćanje svijeta koji nas okružuje.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se