Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Komentirale zaposlenice u referadi: studentice suspendirane s Ekonomije zbog komentara na Facebooku

Objavljeno 09.12.2014.

Fakultetske referade jedno su od onih mjesta frustracije za svakog studenta. Gužve, neljubazne tete, ali i prekratko radno vrijeme zadaju glavobolje svaki put kad treba otići po neku potvrdu, štambilj ili obrazac.

Prebačeni s Medicinskog u Rijeci: studenti ne žele diplomu novog fakulteta

Objavljeno 05.12.2014.

Dio studenata novoosnovanog Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci nezadovoljno je što će im po završetku školovanja na diplomi pisati ime tog fakulteta, a ne Medicinskog fakulteta koji su upisali.

Kolegij za šah i računarstvo: šahom do stipendija!

Objavljeno 03.12.2014.

Od 2009. godine osječki prvoligaški šahovski klub sa 60-godišnjom tradicijom nosi naziv “ETF Osijek” te je tako postao rijedak slučaj u Hrvatskoj da jedna prvoligaška momčad nosi naziv fakulteta.

Seminarski radovi studenata progovaraju protiv nasilja nad djecom

Objavljeno 19.11.2014.

U cijelom svijetu danas, 19. studenoga, obilježava se Međunarodni dan prevencije zlostavljanja djece. Taj nas dan podsjeća na ulogu svakoga od nas da djeci svakodnevno pružamo mnogo ljubavi, podrške, razumijevanja, znanja te sigurno mjesto za odrastanje.

Razočaran u sustav obrazovanja: za hrvatskog genijalca Lovru nema mjesta na fakultetu!

Objavljeno 10.11.2014.

Iako slovi za genijalca koji sa samo 23 godine ima 15-ak prestižnih inovatorskih nagrada, mladi Zagrepčanin kaže kako se razočarao u sustav obrazovanja.

Kako odabrati fakultet - je li važnija zarada ili zadovoljstvo?

Objavljeno 24.10.2014.

Kada pojedinci iskažu želju za studiranjem neke vrste umjetnosti ili pomalo 'egzotičnijih' studija, obično ih rodbina, prijatelji i bliski ljudi zasipaju skeptičnim i negativnim komentarima.

Nije skupila za školarinu pa ju čekaju: drugi najbolji fakultet na svijetu napravio presedan zbog Marije Radulović!

Objavljeno 23.10.2014.

Prestižni Imperial College u Londonu, službeno drugi najbolji fakultet na svijetu, zbog Beograđanke Marije Radulović (19) napravio je presedan i odlučio joj čuvati mjesto na studiju za narednu godinu. Naime, ove je godine primljena kao vrsni kandidat, ali nije uspjela prikupiti 25.500 funti za školarinu.

Fakultet odbija kanditate s područja zaraženih ebolom

Objavljeno 16.10.2014.

Fakultet Navarro u blizini Dalasa navodno odbija kandidate koji se ondje prijavljuju, a koji dolaze s područja zaraženih ebolom.

Ekonomski fakultet u Osijeku: problemi pri upisu na diplomski studij

Objavljeno 15.10.2014.

Proteklih tjedana studenti na Ekonomskom fakultetu susreli su se s velikim problemom pri upisu na sveučilišni diplomski studij, popularno zvan 4. i 5. godina.

Sretan 116. rođendan: obljetnica Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Objavljeno 14.10.2014.

U povodu 116. obljetnice Šumarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak 16. listopada 2014. u 12 sati u velikom amfiteatru nove zgrade, Svetošimunska cesta 23, održat će se svečana proslava Dana fakulteta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se