Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Nešto je smrdljivo u državi Hrvatskoj: upao na sastanak i pošpricao dekana i gradonačelnika dezićem!

Objavljeno 24.04.2014.

Riječki aktivist Mićo Antolović ustanovio da dekan riječkog Filozofskog fakulteta Šustar i gradonačelnik Rijeke Obersnel smrde pa ih - pošpricao dezićem!

Kakav je to udžbenik? Uči studente da su žene same krive za silovanje!

Objavljeno 24.04.2014.

U knjizi iz koje uče studenti Pravnog fakulteta u Kragujevcu navodi se da su žene “same krive” za silovanje, koje izazivaju “svojim nepromišljenim ponašanjem”.

Čista radost: reakcija mladića s Downovim sindromom nakon što je primljen na fakultet!

Objavljeno 17.04.2014.

Svi američki studenti s nestrpljenjem iščekuju pismo od fakulteta na koji su se prijavili u kojem ih obavještavaju jesu li primljeni.

Profesor iz pakla: na ispitu jede, telefonira, upada u riječ i ruši studente!

Objavljeno 09.04.2014.

Jedna od najboljih studentica Pravnog fakulteta u Beogradu, koja ima prosjek 9,7 odlučila je progovoriti za „Blic”, a protiv profesora Olivera Antića kojeg je prijavila fakultetu i tužilaštvu. On naime uopće ne održava predavanja, ruši studente na ispitu bez razloga, a tokom ispitivanja jede, razgovara na telefon, prima posjete…

Brucoši dizajneri s arhitektonskog fakulteta osuvremenili tradicijske drvene igračke!

Objavljeno 01.04.2014.

Drvene igračke hrvatski su proizvod nastao su u 19. stoljeću, a njihova izrada zadržala se sve do današnjih dana, poglavito u Zagorju. Drvena plesačica koja se vrti i pleše u narodnoj nošnji, žaba koja maše ili pak drveni cvijet na kolicima, tko ih nije vidio na tržnicama diljem kontinentalne Hrvatske?

Novi slučaj lažne diplome: treba li nad hrvatskim fakultetima pisati “Tu kupujem, tu me cijene”?

Objavljeno 27.03.2014.

Glavnom tajniku HDZ-a, nekadašnjem ravnatelju policije Milijanu Brkiću i službeno je poništena diploma Visoke policijske škole zbog plagiranja diplomskog rada.

Urnebesna video-parodija i 'Uživo sa EFZG' - pogledajte kako je to studirati ekonomiju!

Objavljeno 27.03.2014.

Istina je da među fakultetima postoje određena neprijateljstva, rivalstva i natjecanja. Također je istina da se o studentima s pojedinih fakulteta već tradicionalno ispredaju stereotipne predodžbe o njihovim stilovima odijevanja, glazbi koju preferiraju pa čak i kvocijentu inteligencije, osjećaju za praktično i sl.

Ima se, može se! Koliko i na što troše profesori s hrvatskih fakulteta?

Objavljeno 06.03.2014.

Pet od 20 instituta i fakulteta daje više od 500 tisuća kn za reprezentaciju! Imaju i službene kartice i automobile. Neki dekani kupovali su čak kavijar i nakit Swarovski, objavio je Jutarnji list.

Osumnjičen da je primao mito, a predaje – antikorupcijski odgoj!

Objavljeno 20.02.2014.

Dekan osječkog Pravnog fakulteta Igor Bojanić, četvrtookrivljeni u aferi podmićivanja na tom fakultetu , i dalje obnaša svoju dužnost unatoč tome što je protiv njega podignuta optužnica koja ga tereti za primanje mita. Štoviše, dekan i dalje predaje i drži ispite.

'Najnapaljeniju' studenticu kaznit će fakultet na kojem studira

Objavljeno 02.01.2014.

Nakon što se okrunila titulom “Najnapaljenije britanske studentice” u natjecanju koje je pokrenulo portal za “dejtanje”, disciplinirat će je ni manje ni više no njezin matični fakultet!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se