Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Odabir najboljih maturanata: ovo su najpoželjniji hrvatski fakulteti

Objavljeno 21.12.2015.

Jedan od najstarijih fakulteta na ovim prostorima, na kojemu danas studira 900 studenata i više od 90 posto ih završava studij u roku, prvi je na listi visokih učilišta u Hrvatskoj po uspjehu kandidata koji ga upisuju: Farmaceutsko-biokemijski fakultet dobio je ove sezone najbolje maturante u državi, s prosjekom ocjena iz srednje škole 4,81.

Optuženi profesor studenticu na sudu počeo ispitivati matematiku

Objavljeno 16.12.2015.

Afera Indeks i dalje traje. Najnovija epizoda odigrala se na sudu na kojemu je optuženi profesor za svaku svjedokinju imao niz pitanja, a prvu je čak počeo ispitivati gradivo iz matematike...

Selfie s kolegom: predsjednica Kolinda krenula na predavanja

Objavljeno 15.12.2015.

Nismo ni sumnjali da će predsjednica Grabar-Kitarović biti pravi hit među kolegama!

Uvod u preživljavanje na faksu: 5 stvari bez kojih ne možeš opstati

Objavljeno 11.12.2015.

Studiranje je najbolji period tvog života: kaos, nered, stres, ali i upoznavanja, izlasci, osjećaj neopterećenosti poslom i drugim obavezama – nakon fakulteta ova se kombinacija životnih okolnosti nikada više neće ponoviti.

Odustao od prestižnog studija i osnovao vlastiti anti-fakultet

Objavljeno 09.12.2015.

Jeremy Rossmann bio je frustriran cijenama školarina koje su iz godine u godinu sve veće, posebno na prestižnim fakultetima poput onoga na kojemu je studirao.

Slučaj 'Kolinda na doktorskom': može li se studirati i obnašati predsjedničku dužnost?

Objavljeno 30.11.2015.

Nije trebalo čekati dugo da vijest o studentici predsjednici Grabar-Kitarović pokrene lavinu komentara na društvenim mrežama.

Cuganje na faksu vs. cuganje nakon diplome

Objavljeno 30.11.2015.

Nije tajna da Hrvati vole popiti, a istraživanja pokazuju da svoje prvo piće tinejdžeri popiju u sve ranijoj dobi. Vrhunac konzumiranja alkohola dogodit će se ipak na fakultetu gdje ćete od smotanih teenovaca postati pravi profići – s kondicijom koju više nikada nećete uspjeti dići na taj nivo.

Najluđi skečevi o studentima: intervju s ekipom koja oduševljava regiju

Objavljeno 27.11.2015.

Možda su vam skečevi ekipe Dnevnjaka, a posebice oni iz serije 'Sukob studenata privatnog i državnog' fakulteta već zapeli za oko, a možda i nisu. Ako nisu, nakon ovog intervjua sasvim sigurno hoće.

Predsjednica Kolinda ponovo studentica: upisuje se na FPZG

Objavljeno 26.11.2015.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bila je danas na Fakultetu političkih znanosti te obavila intervju, što je jedna od stepenica prema upisu doktorskog studija, objavljuje Index.hr.

4 životne vještine kojima moraš ovladati (najkasnije) do dvadesete

Objavljeno 25.11.2015.

U obiteljskom domu vjerojatno si bio/la pošteđen/a većine kućanskih poslova, ali nakon odlaska na fakultet stvari će se ozbiljno promijeniti.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se