Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Prijavi se i osvoji stipendiju od 11.400  eura

Objavljeno 10.06.2013.

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju 50% troškova školarine. Ispiti će se održavati u 8 gradova, u Hrvatskoj i regiji.

Student primljen na faks zahvaljujući porukama na Twitteru

Objavljeno 15.05.2013.

Što učiniti kada saznate da ste dvadeseti ili trideseti ispod crte nakon prijemnog na fakultetu? Neki će sjesti i plakati jer znaju da se crta ipak neće toliko spustiti, a neki će se moliti i nadati da se to ipak dogodi. Oni rijetki preuzet će stvari u svoje ruke i potruditi se odraditi neki dodatan posao kako bi pokazali koliko su zagrijani i koliko se žele upisati na faks.

Policija i USKOK na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

Objavljeno 05.04.2013.

Policija i USKOK jutros su upali na Ekonomski fakultet u Osijeku. Potvrdili su to za Danas.hr iz PU osječko-baranjska kazavši tek kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Drama, seks, razočaranje... Evo što ćete doista naučiti studirajući!

Objavljeno 18.03.2013.

Fakulteti se međusobno razlikuju po sadržaju kojeg podučavaju, ali i po opremljenosti i niz drugih faktora. Ipak, postoje stvari koje ćete naučiti dok studirate bez obzira na koji fakultet se upisali. Studentsko iskustvo je nešto što se doista ne može kupiti novcem i ostaje nam u sjećanju cijeli život pa makar na kraju faks i ne završili. Saznajte o čemu se radi.

Sveučilište u Zagrebu: Donešena odluka o upisnim kvotama

Objavljeno 13.03.2013.

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je jučer Odluku o kvotama za upis studenata u I. godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija u ak. god. 2013./2014.

Djevojke pokazuju grudi u znak podrške kolegama studentima

Objavljeno 24.01.2013.

Košarkaška momčadi Sveučilišta Kansas ovih je dana dobila nesvakidašnju potporu od svojih obožavateljica. Djevojke su na Twitteru kreirale profil KUBoobs, a na njemu objavljuju ni manje ni više nego - fotografije svojih grudi!

Saznajte koja su najbolja svjetska računalna sveučilišta

Objavljeno 18.01.2013.

Prema istraživanjima tržišta rada, naša sadašnjost i budućnost u kompjuterskim je znanostima. Naime, ova grana u ponudi poslova bilježi konstantan rast bez obzira na sveopću krizu i to, kako u cijelom svijetu, tako i u Lijepoj našoj. Potražnja za pravim računalnim stručnjacima nikada ne jenjava te računalna sveučilišta diljem svijeta stalno privlače nove studente svojim programima.

Studentske muke – što studoši naprave pa zažale?

Objavljeno 10.01.2013.

Studentski je život prepun izazova. Jedni nas odvode u sasvim nova iskustva koja su pozitivna, dok nas drugi odvode na potpuno krive putove. Ponekad je teško razlučiti koji je koji pa samo o vlastitoj intuiciji i izboru koji napravimo ovisi kako će sve skupa završiti – loše ili ipak dobro.

Najgore od najgoreg – što vas sve loše može zadesiti na faksu?

Objavljeno 08.01.2013.

Cimer se čudno ponaša, a toalet u studentskom domu odvratan. Mislite li da su ovo najgore stvari koje vas mogu zadesiti za vrijeme studiranja? Hm, baš i ne! Mnogo je skrivenih zamki koje na vas vrebaju za vrijeme studiranja.

Donesena konačna odluka o kriterijima za upis na fakultete

Objavljeno 23.11.2012.

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je početkom tjedna konačnu odluku o kriterijima za upis studenata u I. godinu preddiplomskih studija u ak. god. 2013./2014. Najvažnija novost je odobravanje zahtjeva fakulteta da se na državnoj maturi polaže viša razina barem jednog obaveznog predmeta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se