Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Djevojke pokazuju grudi u znak podrške kolegama studentima

Objavljeno 24.01.2013.

Košarkaška momčadi Sveučilišta Kansas ovih je dana dobila nesvakidašnju potporu od svojih obožavateljica. Djevojke su na Twitteru kreirale profil KUBoobs, a na njemu objavljuju ni manje ni više nego - fotografije svojih grudi!

Saznajte koja su najbolja svjetska računalna sveučilišta

Objavljeno 18.01.2013.

Prema istraživanjima tržišta rada, naša sadašnjost i budućnost u kompjuterskim je znanostima. Naime, ova grana u ponudi poslova bilježi konstantan rast bez obzira na sveopću krizu i to, kako u cijelom svijetu, tako i u Lijepoj našoj. Potražnja za pravim računalnim stručnjacima nikada ne jenjava te računalna sveučilišta diljem svijeta stalno privlače nove studente svojim programima.

Studentske muke – što studoši naprave pa zažale?

Objavljeno 10.01.2013.

Studentski je život prepun izazova. Jedni nas odvode u sasvim nova iskustva koja su pozitivna, dok nas drugi odvode na potpuno krive putove. Ponekad je teško razlučiti koji je koji pa samo o vlastitoj intuiciji i izboru koji napravimo ovisi kako će sve skupa završiti – loše ili ipak dobro.

Najgore od najgoreg – što vas sve loše može zadesiti na faksu?

Objavljeno 08.01.2013.

Cimer se čudno ponaša, a toalet u studentskom domu odvratan. Mislite li da su ovo najgore stvari koje vas mogu zadesiti za vrijeme studiranja? Hm, baš i ne! Mnogo je skrivenih zamki koje na vas vrebaju za vrijeme studiranja.

Donesena konačna odluka o kriterijima za upis na fakultete

Objavljeno 23.11.2012.

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je početkom tjedna konačnu odluku o kriterijima za upis studenata u I. godinu preddiplomskih studija u ak. god. 2013./2014. Najvažnija novost je odobravanje zahtjeva fakulteta da se na državnoj maturi polaže viša razina barem jednog obaveznog predmeta.

Policija upala na Medicinski fakultet u Zagrebu

Objavljeno 10.10.2012.

Prema informacijama kojima raspolaže Danas.hr, policijski djelatnici 'češljaju' Medicinski fakultet u Zagrebu.

Ovo je 100 najboljih fakulteta na svijetu!

Objavljeno 05.10.2012.

Nova lista najboljih fakulteta na svijetu ima neočekivanog pobjednika. Ispred svjetski poznatih fakulteta, poput Harvarda, Stanforda i Oxforda, našao se fakultet specijaliziran samo za obrazovanje o tehnologiji.

Alarmantan broj studenata ima psihičke probleme

Objavljeno 27.09.2012.

Prema istraživanju američkog UCLA na 200,000 studenata s 279 fakulteta, došlo se do poraznih podataka. Naime, 52 posto brucoša izjasnilo se da se osjeća psihički stabilno, dok je na istom uzorku 1985. godine to izjavilo 64 posto studenata, što je veliki pad od 12 posto.

Znanje je moć - šest razloga zašto je dobro ići na faks

Objavljeno 11.09.2012.

Zbog situacije u državi i činjenice koliko se malo drži do znanja, možda razmišljate da uopće ne pokušate riješiti prijemni na fakultetu ili, još gore, o tome da prekinete započeto studiranje? Ipak, i kada se čini da fakultet ne nosi neke posebne bodove u životu, treba znati da to nije baš tako.

Pogledajte na kojim je fakultetima ostalo mjesta za jesenski rok

Objavljeno 18.07.2012.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje obradila je podatke nakon ljetnog upisnog roka na fakultete, te objavila na kojim je fakultetima i u kojim gradovima ostalo mjesta za sve studente koji izlaze na jesenski upisni rok.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se