Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Student primljen na faks zahvaljujući porukama na Twitteru

Objavljeno 15.05.2013.

Što učiniti kada saznate da ste dvadeseti ili trideseti ispod crte nakon prijemnog na fakultetu? Neki će sjesti i plakati jer znaju da se crta ipak neće toliko spustiti, a neki će se moliti i nadati da se to ipak dogodi. Oni rijetki preuzet će stvari u svoje ruke i potruditi se odraditi neki dodatan posao kako bi pokazali koliko su zagrijani i koliko se žele upisati na faks.

Policija i USKOK na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

Objavljeno 05.04.2013.

Policija i USKOK jutros su upali na Ekonomski fakultet u Osijeku. Potvrdili su to za Danas.hr iz PU osječko-baranjska kazavši tek kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Drama, seks, razočaranje... Evo što ćete doista naučiti studirajući!

Objavljeno 18.03.2013.

Fakulteti se međusobno razlikuju po sadržaju kojeg podučavaju, ali i po opremljenosti i niz drugih faktora. Ipak, postoje stvari koje ćete naučiti dok studirate bez obzira na koji fakultet se upisali. Studentsko iskustvo je nešto što se doista ne može kupiti novcem i ostaje nam u sjećanju cijeli život pa makar na kraju faks i ne završili. Saznajte o čemu se radi.

Sveučilište u Zagrebu: Donešena odluka o upisnim kvotama

Objavljeno 13.03.2013.

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je jučer Odluku o kvotama za upis studenata u I. godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija u ak. god. 2013./2014.

Djevojke pokazuju grudi u znak podrške kolegama studentima

Objavljeno 24.01.2013.

Košarkaška momčadi Sveučilišta Kansas ovih je dana dobila nesvakidašnju potporu od svojih obožavateljica. Djevojke su na Twitteru kreirale profil KUBoobs, a na njemu objavljuju ni manje ni više nego - fotografije svojih grudi!

Saznajte koja su najbolja svjetska računalna sveučilišta

Objavljeno 18.01.2013.

Prema istraživanjima tržišta rada, naša sadašnjost i budućnost u kompjuterskim je znanostima. Naime, ova grana u ponudi poslova bilježi konstantan rast bez obzira na sveopću krizu i to, kako u cijelom svijetu, tako i u Lijepoj našoj. Potražnja za pravim računalnim stručnjacima nikada ne jenjava te računalna sveučilišta diljem svijeta stalno privlače nove studente svojim programima.

Studentske muke – što studoši naprave pa zažale?

Objavljeno 10.01.2013.

Studentski je život prepun izazova. Jedni nas odvode u sasvim nova iskustva koja su pozitivna, dok nas drugi odvode na potpuno krive putove. Ponekad je teško razlučiti koji je koji pa samo o vlastitoj intuiciji i izboru koji napravimo ovisi kako će sve skupa završiti – loše ili ipak dobro.

Najgore od najgoreg – što vas sve loše može zadesiti na faksu?

Objavljeno 08.01.2013.

Cimer se čudno ponaša, a toalet u studentskom domu odvratan. Mislite li da su ovo najgore stvari koje vas mogu zadesiti za vrijeme studiranja? Hm, baš i ne! Mnogo je skrivenih zamki koje na vas vrebaju za vrijeme studiranja.

Donesena konačna odluka o kriterijima za upis na fakultete

Objavljeno 23.11.2012.

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je početkom tjedna konačnu odluku o kriterijima za upis studenata u I. godinu preddiplomskih studija u ak. god. 2013./2014. Najvažnija novost je odobravanje zahtjeva fakulteta da se na državnoj maturi polaže viša razina barem jednog obaveznog predmeta.

Policija upala na Medicinski fakultet u Zagrebu

Objavljeno 10.10.2012.

Prema informacijama kojima raspolaže Danas.hr, policijski djelatnici 'češljaju' Medicinski fakultet u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se