Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Studentica opisala kako s 1800 eura, janjetom i prasetom položiti ispit

Objavljeno 19.01.2016.

Na Županijskom sudu u Osijeku u utorak je nastavljeno suđenje zbog korupcije na osječkom Ekonomskom fakultetu, a svjedokinja Barbara Lukavečki, koja je ranije priznala korupciju pa je sporazumno osuđena nakon nagodbe s Uskokom, sudskom je vijeću izravno govorila o kupovini ispita kod optuženih profesora.

Elektrotehnički i Prehrambeno-tehnološki faks dobit će nove zgrade

Objavljeno 31.12.2015.

Prije izgradnje novih objekata provest će se zaštitno arheološko iskopavanje...

Internet enciklopedija zanimljivosti o Hrvatskoj: Fun facts about Croatia

Objavljeno 31.12.2015.

Možda ste već nabasali na Facebook profil Fun facts about Croatia koji vam nudi zanimljive informacije o Lijepoj našoj, a ako i niste – sigurno hoćete u nekoj skorijoj budućnosti.

Odabir najboljih maturanata: ovo su najpoželjniji hrvatski fakulteti

Objavljeno 21.12.2015.

Jedan od najstarijih fakulteta na ovim prostorima, na kojemu danas studira 900 studenata i više od 90 posto ih završava studij u roku, prvi je na listi visokih učilišta u Hrvatskoj po uspjehu kandidata koji ga upisuju: Farmaceutsko-biokemijski fakultet dobio je ove sezone najbolje maturante u državi, s prosjekom ocjena iz srednje škole 4,81.

Optuženi profesor studenticu na sudu počeo ispitivati matematiku

Objavljeno 16.12.2015.

Afera Indeks i dalje traje. Najnovija epizoda odigrala se na sudu na kojemu je optuženi profesor za svaku svjedokinju imao niz pitanja, a prvu je čak počeo ispitivati gradivo iz matematike...

Selfie s kolegom: predsjednica Kolinda krenula na predavanja

Objavljeno 15.12.2015.

Nismo ni sumnjali da će predsjednica Grabar-Kitarović biti pravi hit među kolegama!

Uvod u preživljavanje na faksu: 5 stvari bez kojih ne možeš opstati

Objavljeno 11.12.2015.

Studiranje je najbolji period tvog života: kaos, nered, stres, ali i upoznavanja, izlasci, osjećaj neopterećenosti poslom i drugim obavezama – nakon fakulteta ova se kombinacija životnih okolnosti nikada više neće ponoviti.

Odustao od prestižnog studija i osnovao vlastiti anti-fakultet

Objavljeno 09.12.2015.

Jeremy Rossmann bio je frustriran cijenama školarina koje su iz godine u godinu sve veće, posebno na prestižnim fakultetima poput onoga na kojemu je studirao.

Slučaj 'Kolinda na doktorskom': može li se studirati i obnašati predsjedničku dužnost?

Objavljeno 30.11.2015.

Nije trebalo čekati dugo da vijest o studentici predsjednici Grabar-Kitarović pokrene lavinu komentara na društvenim mrežama.

Cuganje na faksu vs. cuganje nakon diplome

Objavljeno 30.11.2015.

Nije tajna da Hrvati vole popiti, a istraživanja pokazuju da svoje prvo piće tinejdžeri popiju u sve ranijoj dobi. Vrhunac konzumiranja alkohola dogodit će se ipak na fakultetu gdje ćete od smotanih teenovaca postati pravi profići – s kondicijom koju više nikada nećete uspjeti dići na taj nivo.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se