Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Fakulteti sljedeći četvrtak štrajkaju!

Objavljeno 14.05.2014.

Fakulteti i ostale ustanove u sustavu znanosti i visokog školstva 22. svibnja će u jednodnevni štrajk, najavio je Vilim Ribić, predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

Studiranje na prestižnom fakultetu neće vas (više) usrećiti!

Objavljeno 09.05.2014.

“Ako možete studirati na Veleučilištu u Koprivnici bez da plaćate studij ili se zadužiti 100 tisuća dolara da odete na Harvard – upišite se u Koprivnicu i koncentrirajte se na ono što i kako tamo radite.”

Društvenim i humanističkim fakultetima manje upisne kvote u akademskoj 2014./2015. godini

Objavljeno 05.05.2014.

U akademskoj godini 2014./2015. nastavit će se smanjivanje kvota za upis redovitih studenata u prvu godinu studija na fakultetima društvenih i humanističkih znanosti.

Nešto je smrdljivo u državi Hrvatskoj: upao na sastanak i pošpricao dekana i gradonačelnika dezićem!

Objavljeno 24.04.2014.

Riječki aktivist Mićo Antolović ustanovio da dekan riječkog Filozofskog fakulteta Šustar i gradonačelnik Rijeke Obersnel smrde pa ih - pošpricao dezićem!

Kakav je to udžbenik? Uči studente da su žene same krive za silovanje!

Objavljeno 24.04.2014.

U knjizi iz koje uče studenti Pravnog fakulteta u Kragujevcu navodi se da su žene “same krive” za silovanje, koje izazivaju “svojim nepromišljenim ponašanjem”.

Čista radost: reakcija mladića s Downovim sindromom nakon što je primljen na fakultet!

Objavljeno 17.04.2014.

Svi američki studenti s nestrpljenjem iščekuju pismo od fakulteta na koji su se prijavili u kojem ih obavještavaju jesu li primljeni.

Profesor iz pakla: na ispitu jede, telefonira, upada u riječ i ruši studente!

Objavljeno 09.04.2014.

Jedna od najboljih studentica Pravnog fakulteta u Beogradu, koja ima prosjek 9,7 odlučila je progovoriti za „Blic”, a protiv profesora Olivera Antića kojeg je prijavila fakultetu i tužilaštvu. On naime uopće ne održava predavanja, ruši studente na ispitu bez razloga, a tokom ispitivanja jede, razgovara na telefon, prima posjete…

Brucoši dizajneri s arhitektonskog fakulteta osuvremenili tradicijske drvene igračke!

Objavljeno 01.04.2014.

Drvene igračke hrvatski su proizvod nastao su u 19. stoljeću, a njihova izrada zadržala se sve do današnjih dana, poglavito u Zagorju. Drvena plesačica koja se vrti i pleše u narodnoj nošnji, žaba koja maše ili pak drveni cvijet na kolicima, tko ih nije vidio na tržnicama diljem kontinentalne Hrvatske?

Novi slučaj lažne diplome: treba li nad hrvatskim fakultetima pisati “Tu kupujem, tu me cijene”?

Objavljeno 27.03.2014.

Glavnom tajniku HDZ-a, nekadašnjem ravnatelju policije Milijanu Brkiću i službeno je poništena diploma Visoke policijske škole zbog plagiranja diplomskog rada.

Urnebesna video-parodija i 'Uživo sa EFZG' - pogledajte kako je to studirati ekonomiju!

Objavljeno 27.03.2014.

Istina je da među fakultetima postoje određena neprijateljstva, rivalstva i natjecanja. Također je istina da se o studentima s pojedinih fakulteta već tradicionalno ispredaju stereotipne predodžbe o njihovim stilovima odijevanja, glazbi koju preferiraju pa čak i kvocijentu inteligencije, osjećaju za praktično i sl.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se