Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Otpustili profesora jer je njegova brada završila u reklami za pivo!

Objavljeno 02.06.2014.

Izvanredni profesor sa Sveučilišta Charleston Southern, Paul Roof, tvrdi da je dobio otkaz ovog petka jer se njegova slika iskoristila za reklamu piva “Holy City Brewing's Chucktown Follicle Brown”.

Krah privatnih fakulteta? Analiza otkrila: čak pola nije zadovoljilo kriterije!

Objavljeno 21.05.2014.

Sedam privatnih visokih učilišta u Hrvatskoj zadovoljilo je kvalitetom, isto toliko ih je poslano na svojevrsni popravni ispit, jedna visoka škola dobila je zabranu upisa studenata na godinu dana, a druga privatna visokškolska ustanova morat će prekinuti s radom.

Na Filozofskom izvješena zastava duginih boja – obilježen dan borbe protiv homofobije!

Objavljeno 19.05.2014.

U subotu je obilježen Internacionalni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije, a obilježavanju se pridružio i Filozofski fakultet u Zagrebu.

Fakulteti sljedeći četvrtak štrajkaju!

Objavljeno 14.05.2014.

Fakulteti i ostale ustanove u sustavu znanosti i visokog školstva 22. svibnja će u jednodnevni štrajk, najavio je Vilim Ribić, predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

Studiranje na prestižnom fakultetu neće vas (više) usrećiti!

Objavljeno 09.05.2014.

“Ako možete studirati na Veleučilištu u Koprivnici bez da plaćate studij ili se zadužiti 100 tisuća dolara da odete na Harvard – upišite se u Koprivnicu i koncentrirajte se na ono što i kako tamo radite.”

Društvenim i humanističkim fakultetima manje upisne kvote u akademskoj 2014./2015. godini

Objavljeno 05.05.2014.

U akademskoj godini 2014./2015. nastavit će se smanjivanje kvota za upis redovitih studenata u prvu godinu studija na fakultetima društvenih i humanističkih znanosti.

Nešto je smrdljivo u državi Hrvatskoj: upao na sastanak i pošpricao dekana i gradonačelnika dezićem!

Objavljeno 24.04.2014.

Riječki aktivist Mićo Antolović ustanovio da dekan riječkog Filozofskog fakulteta Šustar i gradonačelnik Rijeke Obersnel smrde pa ih - pošpricao dezićem!

Kakav je to udžbenik? Uči studente da su žene same krive za silovanje!

Objavljeno 24.04.2014.

U knjizi iz koje uče studenti Pravnog fakulteta u Kragujevcu navodi se da su žene “same krive” za silovanje, koje izazivaju “svojim nepromišljenim ponašanjem”.

Čista radost: reakcija mladića s Downovim sindromom nakon što je primljen na fakultet!

Objavljeno 17.04.2014.

Svi američki studenti s nestrpljenjem iščekuju pismo od fakulteta na koji su se prijavili u kojem ih obavještavaju jesu li primljeni.

Profesor iz pakla: na ispitu jede, telefonira, upada u riječ i ruši studente!

Objavljeno 09.04.2014.

Jedna od najboljih studentica Pravnog fakulteta u Beogradu, koja ima prosjek 9,7 odlučila je progovoriti za „Blic”, a protiv profesora Olivera Antića kojeg je prijavila fakultetu i tužilaštvu. On naime uopće ne održava predavanja, ruši studente na ispitu bez razloga, a tokom ispitivanja jede, razgovara na telefon, prima posjete…
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se