Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Studentski prosvjedi - i ti možeš sudjelovati!

Objavljeno 24.11.2009.

Bili ste na prosvjedu? Pošaljite nam svoje komentare, fotke, sve što želite da se zna, a mi ćemo to objaviti u posebnoj rubrici "Studentski prosvjedi".

Video: Studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci zauzeli zgradu fakulteta

Objavljeno 24.11.2009.

Studenti su odbili prisilno legitimiranje te su odlučili 'nekontrolirano' ušetati u prostorije fakulteta. Zaštitari su na kraju popustili...

Izvanredna sjednica Skupštine FPZG-a

Objavljeno 24.11.2009.

Studentska borba za javno financirano visoko obrazovanje u sklopu koje je proljetos diljem Hrvatske bilo blokirano preko 20 fakulteta, nastavlja se te sljedeći tjedan kreće u novu fazu.

Filozofski fakultet u Zagrebu u ponedjeljak blokira D7

Objavljeno 24.11.2009.

Na posljednjem plenumu Filozofskog fakulteta u Zagrebu odlučeno je da će se idući plenum održati u ponedjeljak u 12 h kada će se blokirati najveća dvorana Filozofskog fakulteta, Dvorana 7.

Odluka je pala: Ponovno počinje blokada Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Objavljeno 23.11.2009.

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta na današnjem su plenumu ponovno izglasali blokadu fakulteta koja će se odvijati po istim principa kao i ona u travnju...

Uskoro kreću novi studentski prosvjedi i blokada fakulteta

Objavljeno 20.11.2009.

Studenti zagrebačkog Filozofskog fakulteta nezadovoljni odnosom vladajućih prema njihovim zahtjevima pripremaju novu blokadu fakulteta.

Zašto studenti odustaju od faksa?

Objavljeno 10.10.2009.

Istraživači sa Sveučilišta u Granadi napravili su statistički model koji računa kolika je vjerojatnost da će student odustati od fakulteta.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se