Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom fakultet

Medicina se sve više feminizira: Miličić o ponovnom uvođenju prijemnog na Medicinski fakultet

Objavljeno 29.07.2015.

Ovog vikenda medijima je odijeknuo naslov članka objavljenog u Magazinu, subotnjem dodatku Jutarnjeg lista: "Prijemni smo uveli jer je na medicini previše djevojaka".

Stvari koje će vam se dogoditi kad završite fakultet

Objavljeno 28.07.2015.

Možda ste još na drugoj godini fakulteta shvatili da ne trebate ništa pretjerano očekivati od te ustanove, a možda ste bodrili same sebe da će biti sve ok jednom kad se zauvijek oprostite sa studentskim životom i krenete osvajati stvarni svijet.

Sakupljeno dovoljno novca za Zrinka: student iz Bakra bori se s teškom bolešću

Objavljeno 27.07.2015.

Zahvaljujući medijima i društvenim mrežama, priča o Zrinku odjeknula je cijelom Hrvatskom te je u samo nekoliko dana prikupljeno dovoljno sredstava za Zrinkov boravak u Avianu, kamo se uputio prošlog ponedjeljka.

Očarala ga u javnom prijevozu: zaljubljeni mladić traži djevojku iz snova

Objavljeno 22.07.2015.

Bivši student elektrotehnike V.K. iz Beograda zaljubio se na prvi pogled, no napravio je jednu kardinalnu grešku – nije iskoristio priliku i prišao djevojci koja je u javnom prijevozu čitala strip.

Ljigavi parovi s faksa koji ti piju krv na slamčicu

Objavljeno 15.07.2015.

Ti si solo. Čim otvoriš oči, parovi su svugdje. Srednjoškolci se drže za ruke, studoši za guzice. Čak na klupi ispred kvartovskog staračkog doma vidiš slatke bake i djedove kako se smiju i sretni su jer imaju nekog posebnog.

Odgovori na ova pitanja i saznaj jesi li na pravom fakultetu

Objavljeno 15.07.2015.

Svatko od nas ima neku viziju idealnog posla pa tako sigurno i ti. Koji je to posao i jesi li na pravom fakultetu koji bi trebao biti samo jedan korak na putu do njega?

Budući brucoši obeshrabreni teškim prijemnim ispitom

Objavljeno 01.07.2015.

Jučer se održao prijemni ispit iz opće informiranosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a neka su pitanja budućim studentima zadala glavobolje.

Fakultet prilagodio stubište studentima koji neprestano tipkaju po mobitelu

Objavljeno 18.06.2015.

Znate ono kada hodate ulicom i sudarate se s ljudima koji bulje u mobitel? Da, može biti prilično iritantno!

Znate li gdje: 10 ekonomskih fakulteta – u samo jednome gradu

Objavljeno 16.06.2015.

Na listi Zavoda za zapošljavanje, filijale u Bijeljini, oko 600 diplomiranih ekonomista čeka na posao. Jedan od razloga hiperprodukcije ovog kadra jest postojanje čak deset ekonomskih fakulteta u Bijeljini, od kojih pola njih radi sa sumnjivim licencama.

Tena Tarnai: Dobitnica Rektorove i Dekanovih nagrada ne sanja o inozemstvu

Objavljeno 04.06.2015.

Da se i u relativno malim sredinama kao što su Baranja i Beli Manastir skrivaju budući vrhunski stručnjaci, dokaz je i 22-godišnja studentica četvrte godine osječkog Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, diplomskog smjera znanost u hrani i nutricionizam, Tena Tarnai.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se