Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom gdje

Kad stisnu rokovi i suze: Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš plakati nakon sljedećeg ispita

Objavljeno 15.05.2018.

Pripreme za ispit mogu trajati dugo - to su situacije u kojima nam bude posebice teško ako na ispitu padnemo iako smo ga dugo pripremali. Tada čupamo kosu, grickamo nokte, proklinjemo i profesora i sebe i najradije bi se zavukli u neku rupu i plakali u beskonačnost.

Kada svi prijatelji odu u Dublin: Studenti se pitaju gdje je nestao njihov grad

Objavljeno 23.01.2017.

Realnost popločena nezaposlenošću, nepotizmom te političkim vezama jest ono što mlade doslovno tjera iz Hrvatske, a osobito iz srca Slavonije – Osijeka. Velik broj mladih Osječana otišao je u Irsku, a oni koji su ostali u svom gradu pripremaju izložbu 'Gdje je nestao moj grad?'.

Vikiend nije (samo) za knjigu: evo gdje možeš tulumariti!

Objavljeno 11.12.2015.

Vikend nije vikend ako ostaneš doma uz knjigu...

Ne budi baba - izađi van! Evo nekoliko prijedloga kamo...

Objavljeno 02.10.2015.

Ne znamo je li do toga što smo tek zakoračili u listopad ili do početka akademske i školske godine, no klubovi već rade punom parom, a tome svjedoči i njihov bogat program.

Geografijo moja: evo što Amerikanci misle gdje se nalazi Ukrajina!

Objavljeno 09.04.2014.

Washington post objavio je istraživanje kojim su pokušavali utvrditi znaju li Amerikanci gdje se Ukrajina zapravo nalazi. Očekivano; uglavnom ne znaju.

Gdje se najviše čita, a gdje bulji u tv?

Objavljeno 03.03.2014.

Na World Culture Score Indexu proveli su istraživanje o navikama čitanja knjiga u različitim zemljama diljem svijeta. Hrvata nigdje, a Indijcima možemo zahvaliti što pored njih svi izgledamo glupi.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se