Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom greške

Pogreške koje radi svaka djevojka kad odluči 'ići na dijetu'

Objavljeno 01.02.2016.

'Od sutra sam na dijeti!', 'Ovo je užas, opet sam se udebljala!'...svaka djevojka barem 2-3 puta godišnje kreće na dijetu, posebno nakon božićnih blagdana, a o Uskrsu ili otkrivanju menze na prvoj godini da ne pričamo!

Govor tijela te izdaje: pogreške koje najčešće radimo

Objavljeno 13.11.2015.

Jako mali postotak komunikacije odvija se 'vokalno': najskrivenije, najintimnije i najiskrenije stvar mogu se iščitati iz govora tijela jer riječi mogu lagati, ali podsvjesni govor tijela nikada.

Leopard uzorak i djetinjasti natpisi na majicama: Modne greške koje nam se svima omaknu

Objavljeno 21.08.2015.

Ok, ovo za leoparde i tigrove od glave do pete shvaćamo, ali tenisice na traperice?! Pa to je najbolja kombinacija koja postoji!

Teško se zarade, a lako potroše: kako s novcem nakon diplome?

Objavljeno 20.08.2015.

Svi mi sanjamo isti san: nakon diplome, zaposlit ćemo se u struci, raditi posao koji obožavamo (a koji neće biti pretežak i prezahtjevan) i za koji ćemo biti jako, jako, jako dobro plaćeni. Nećemo morati zbrajati 'žute' u novčaniku za sitniš, nećemo morati razmišljati možemo li naručiti onu skupu pivicu u kafiću ili kupiti onaj malo bolji par tenisica. Moći ćemo sve! Sve!

Najčešće greške u životopisu koje trebaš izbjegavati

Objavljeno 13.05.2015.

Starterovci su napisali nekoliko naputaka kako izbjeći greške u CV-u i predstavit se u najboljem svjetlu, a mi smo odlučili podijeliti njihove mudre savjete.

Samo Petar Pan nije morao odrasti: stvari koje prerastemo do kasnih 20-ih

Objavljeno 23.03.2015.

Iako bi bilo mudrije učiti iz tuđih, najčešće učimo iz vlastitih pogrešaka, a u ranim 20-ima ta je krivulja rasta vrlo strma. To su godine kad učimo mnogo, griješimo isto toliko, ali i postajemo zreliji i mudriji. Kad pobjedonosno stignete do kraja 20-ih i početka tridesetih, shvatit ćete da ste u životu proveli "čistku" nekih manje vrijednih stvari karakterističnih za vašu mladost.

5 najčešćih pogrešaka na prvom spoju -  radiš li ih i ti?

Objavljeno 10.03.2015.

Prvi spojevi znaju biti jako stresni jer nam je u cilju ostaviti što bolji dojam o sebi. Ako želiš na drugi spoj, ove greške ne smiješ raditi.

7 hrvatskih renesansnih pisaca živjelo samo 9 godina: propusti iz srednjoškolskog udžbenika

Objavljeno 27.02.2015.

Udžbenik "Čitanka 2" za drugi razred jezične gimnazije u izdanju Školske knjige našao se na meti medija zbog "otkrića" skupine autora da se čak sedmorici hrvatskih renesansnih pisaca podudaraju godine rođenja i smrti. Već će ti jedan klik na Wikipediji potvrditi da je ovo "otkriće" potpuni promašaj...

'Sljedeći' ili 'slijedeći' – 101 najčešća pogreška u hrvatskom jeziku!

Objavljeno 06.02.2015.

Na Facebooku možete susresti dvije vrste ljudi: one koje gramatičke greške dovode do ludila (poznatiji kao 'grammar nazi-ji') i one koji će vas pitati 'jer idemo na kavu?'.

Činite li ih i vi? 4 kobne greške u životopisima

Objavljeno 16.12.2014.

Iako se možda radi o vrlo dobrim radnicima, već pri slanju CV-a, oni izgube svaku šansu za posao.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se