Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom horor

Tko se ne bi uplašio? Studentica kolegama priredila smicalicu maskirana u lika iz hororca VIDEO

Objavljeno 31.10.2018.

Ljubitelji najstrašnije noći u godini, odnosno, Noći vještica, konačno su došli na svoje. Danas je dan za maskiranje u popularne likove iz horor filmova i priča, a što biste napravili da sretnete jednog takvog lika primjerice ispred faksa ili u domu? Sigurno bi umrli od straha, baš kao što su studenti na jednom fakultetu kada se njihova kolegica umaskirala i izvela najstrašniji 'prank'.

 Studenti otkrili najgora cimerska iskustva: 'Sobu u domu dijelio sam s tipom koji nije zatvarao vrata kad je obavljao nuždu'

Objavljeno 31.08.2018.

Cimerstvo može biti blagoslov, ali i veliki pakao ako vaš cimer ima skroz drukčije navike i stil života. Studenti skloni 'cimerovanju' su barem jednom naišli na cimera iz horora i doslovno ga jedva preživjeli.

Stanari čekaju da se na njih uruši strop: Pogledajte kako izgleda studentski dom iz horora – VIDEO

Objavljeno 11.05.2018.

Kada mislimo o studentskim domovima uglavnom ih zamišljamo kao prostor koji vrvi mladim ljudima, a ne kao prostor koji vrvi kukcima, zmijama i odvratnom plijesni. Nažalost, upravo u takvom domu iz noćne more moraju stanovati studenti u Makedoniji.

Kako bi se proveo u horor filmu (sudeći prema tvom horoskopskom znaku)

Objavljeno 15.03.2016.

Jesi li se ikad zapitao/la kako bi ti skončao/la u filmu strave? Bi li prvi/a stradao/la ili bi pobjedonosno uništio sva čudovišta i zombije i ostao/la među nekoliko sretnika koji su sačuvali živu glavu?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se