Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom humanitarna akcija

 Riječki studenti u humanitarnoj akciji: Prodali božićne kuglice kako bi pomogli djeci i psima iz azila

Objavljeno 03.12.2018.

Kao i svake godine, tako i ove, riječki studenti pokazali su svoje veliko srce prodajom božićnih ukrasa u humanitarne svrhe u akciji 'Kuglice dobrih želja'. Ovoga puta, novac od prodaje namijenjen je za nabavku opreme za Kliniku za dječju kirurgiju Dječje bolnice Kantrida i Azilu za pse 'Društvo za zaštitu životinja Rijeka'. Građani su kuglicu mogli kupiti po cijeni od 20 kuna.

Domaći komičari u akciji: Dečki iz Lajnapa će na zanimljiv način pomoći studentima slabijeg imovinskog stanja

Objavljeno 11.10.2018.

Kao što svi znaju, studentima u Hrvatskoj nije lako kada je u pitanju financijska situacija pa je svaka akcija koja pridonosi poboljšanju imovinskog stanja zaista hvale vrijedna. Zbog toga treba pohvaliti domaće komičare iz Lajnapa koji će u Lisinskom imati nastup kojim će financijski pomoći studentima i srednjoškolcima.

'Tata ja sam gladan': Kako je zagrebačka studentica ujedinila Hrvatsku i pomogla nahraniti jednu obitelj

Objavljeno 19.01.2017.

Cijeli tjedan mediji pišu o dirljivoj humanitarnoj akciji za dječaka iz tramvaja koji je ocu rekao 'Tata, ja sam gladan'. Iako su obitelji Karamatić otad pomogli brojni ljudi, te pomoći ne bi bilo bez jedne studentice koja nije mogla ostati slijepa na prizor iz tramvaja.

'Dobro srce' ovih studenata kuca već osam godina: Sudjeluj i ti u humanitarnoj akciji

Objavljeno 16.12.2016.

Humanitarna studentska akcija 'Dobro srce studenata Splita' krenula je u utorak te će trajati do 20. prosinca, a zanimljivo je vidjeti da je ovakva nesebična akcija postala tradicija.

Riječki studenti organiziraju humanitarnu akciju ukrašavanja božićnih kuglica

Objavljeno 01.12.2016.

Udruga riječkih studenata biotehnologije pod pokroviteljstvom Grada Rijeke organizira hvale vrijednu blagdansku akciju naziva 'Rijeka dobrih želja'.

Uzorna studentica u požaru ostala bez krova nad glavom

Objavljeno 14.01.2016.

Uzorna studentica druge godine sociologije i filozofije te članica udruge studenata sociologije Hrvatskih studija Anomije, Marina Marjanović, uslijed požara ostala je bez krova nad glavom.

Protiv homofobije - studenti goli kao od majke rođeni

Objavljeno 12.11.2014.

Veslački tim Sveučilišta Warwick poznat je po svojim humanitarnim akcijama u kojima sudjeluju – nejčešće bez odjeće. Ove godine, skinuli su se kako bi dali svoj obol borbi protiv diskiminacije i homofobije.

Velikodušni splitski studenti: zahvaljujući njima Uskršnje jutro bit će ljepše u 500 obitelji!

Objavljeno 16.04.2014.

U humanitarnoj akciji 'Dobro srce studenata Splita' prikupljena su sredstva za 500 obitelji – svaka će dobiti paket vrijedan 300 kuna.

Kupite kruh i ostavite ga potrebitima u pekarnicama diljem Hrvatske – ‘Kruh za poslije’

Objavljeno 27.03.2014.

Jeste li već čuli ili se uključili u humanitarnu akciju “Kruh za poslije”? Ova plemenita akcija ima za cilj pomoći najsiromašnijima kako bi ovu osnovnu namirnicu svi imali na svome stolu.

Veliko studentsko darivanje krvi u Zagrebu!

Objavljeno 08.12.2011.

Velika studentska akcija darivanja krvi, održat će se u Zagrebu u prostorijama strudentskog doma "Stjepan Radić", u subotu, 10. prosinca 2011. godine od 11:00 do 15:00 sati.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se