Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom inicijativa

30 minuta videopoziva: Mentori iz IT-ja, prava, biznisa i politike nude vam priliku da se pripremite za posao – usprkos izolaciji

Objavljeno 30.03.2020.

Prvi dani izolacije prošli su u optimističnom označavanju svih stranica koje nude besplatni sadržaj: čitanje, gledanje, pohađanje online tečajeva - sve je to bilo na vrhu 'to do' liste. No, što je s razmišljanjem o budućoj karijeri i pripremi za zapošljavanje?

'KAKO SI?': Ako vas karantena, online nastava i korona bacaju u depru – studenti psihologije tu su za vas

Objavljeno 25.03.2020.

Inicijativa studenata psihologije Filozofskoga fakulteta u Zagrebu odlučila je pomoći svima kojima ovi trenuci uzrokovani pandemijom COVID-19 teško padaju, a možete im se obratiti u svakom trenutku. Nego, tko su oni?

Pozitiva u doba korone: Besplatne instrukcije za sve učenike u sljedeća 2 tjedna

Objavljeno 16.03.2020.

Hvalevrijedne inicijative širokogrudno pružaju pomoć u ovim kriznim situacijama. Pokrenut je i projekt 'Pomoć hrvatskom školstvu pogođenim korona virusom' koji pomaže učenicima da lakše svladaju školsko gradivo...

Student razočaran prosvjedom za klimu: 'Svi su na Rujanfestu, nikoga nije briga'

Objavljeno 23.09.2019.

Prošloga se petka u Hrvatskoj i svijetu ponovo održao prosvjed za klimu. Tisuće mladih izašlo je na ulice, a pomoć su ovoga puta dobili i od organizacija Greenpeace i Prijatelji životinja. Među školarcima našao se i student Domagoj koji se kasnije osvrnuo na razočaranje koje je doživio jer, kako kaže, nikoga nije briga.

Studenti FPZG-a nezadovoljni: ‘Profesore Joviću, jel i Vama bio blagdan?’

Objavljeno 10.10.2014.

Neki studenti Fakulteta političkih znanosti, u suradnji s dosad javnosti nepoznatom Inicijativom mladih, ispred zgrade fakulteta u Zagrebu izrazili su nezadovoljstvo što na FPZG-u predaje profesor Dejan Jović koji, kako su napisali, 'Hrvatsku ne smatra legitimnom državom'…

Student pitao profesoricu: “Završavam fakultet i redovito pušim marihuanu. Jesam li neuspješan?”

Objavljeno 28.03.2014.

Debata o legalizaciji marihuane se nastavlja, a pridružili su se i studenti! Tribina na kojoj je otvoreno pitanje treba li legalizirati marihuanu organizirana je na inicijativu organizacije s beogradskog Filozofskog fakulteta – “Studenti za slobodu”.

Studenti opet čine dobra djela! Pridružite se i vi...

Objavljeno 07.04.2013.

"Svi smo nekad gladni, umorni, bespomoćni. Nadam se da će ovo malo hrane barem malo uljepšati dan. Hrana je čista, rok trajanja štima." Ovo je poruka koja je osvanula na vrećici koja je bila obješena na kontejneru. U vrećici se nalazila topla i 'čista' hrana namijenjena beskućnicima.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se