Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom internet

Dobrodošli u prošlost: I ove godine online prijave za smještaj u domu studenti moraju printati

Objavljeno 19.07.2018.

Studenti koji planiraju biti smješteni u domu već su krenuli sa skupljanjem dokumentacije potrebne za prijavu. Ono što je malo ironično u cijeloj priči jest da se studenti u zagrebačke domove mogu prijaviti online prijavom koju, pazite sad, moraju isprintati te fizički odnijeti u poslovnicu za smještaj ili poslati poštom.

Bolje da je rodila kamen za kupus nego tebe: Evo s kakvim se govorom mržnje na internetu susreću hrvatski studenti

Objavljeno 18.01.2018.

Govor mržnje na internetu postao je ovaj tjedan glavni neprijatelj, što Hrvatske, što EU-a, pa se zato planiraju i zakoni koji bi to spriječili. Vjerovali ili ne, i studenti su se susreli s nekim oblikom govora mržnje na internetu. Naravno, nije bilo ni malo ugodno.

Vaše ocjene više nigdje nisu sigurne: Saznao da je pao na ispitu zbog objave na Twitteru

Objavljeno 23.10.2017.

Znate kako kažu da čak i zidovi imaju uši? Danas se čini da niti vožnja avionom ne može proći, a da netko ne okine par fotki ili napiše par redaka koji će postati viralni.

Komentari bolji od objava: Pronašli smo najveće 'trolove' među studentima i dobro se nasmijali

Objavljeno 20.09.2017.

Trolovi su se iz mitoloških priča preselili na internet pa je tako nastao pojam 'internet trol'. U ovom kontekstu trol ne označava čarobno biće nego osobu koja voli komentirati tuđe objave na internetu, ali s ciljem da naprave 'sprdnju' od cijele stvari. Vjerovali ili ne, takvi trolove leže i u našim studentima.

Potpuno novi sveučilišni studij: Što će zagrebački studenti naučiti studirajući 'Internet stvari'?

Objavljeno 07.09.2017.

Novoosnovano Sveučilište VERN studentima nudi tri potpuno nova preddiplomska sveučilišna studija. Jedan od njih stiže za dvije godine, zove se 'Internet stvari', a već je samim svojim nazivom zainteresirao mnoge koji još uvijek nisu sigurni o kakvom je studiju riječ.

Novost u SC-u: Platite stanarinu za dom internet bankarstvom!

Objavljeno 30.08.2017.

Studenti koji su rezervirali svoje sobe online putem u mogućnosti su stanarinu za rujan platiti internet bankarstvom putem svojih osobnih profila.

Karijera na društvenim mrežama: Odsad možete studirati kako da postanete viralni na internetu

Objavljeno 29.06.2017.

Rasprave o 'korisnim' i 'beskorisnim' diplomama nikada nisu bile življe. Forbes kao najbeskorisnije diplome navodi antroplogiju, arheologiju i filozofiju, a neka istraživanja ovu pak 'laskavu' titulu dodjeljuju psihologiji i povijesti. Zbog toga u Kini idu u korak s vremenom i studentima nude sasvim drugačiji studij...

Prodaje diplomu na internetu: Stečena mukotrpnim radom i neupotrebljiva

Objavljeno 13.06.2017.

Ogorčen što nema posao, odlučio je prodati svoju diplomu.

ZET uvodi besplatan wifi i u autobuse – evo na kojim linijama možete surfati

Objavljeno 14.03.2017.

S jučerašnjim danom počeo je ZET-ov pilot projekt besplatnog interneta što je razveselilo mnoge putnike, osobito one mlađe.

Ne objavljuj fotke ispita na Facebooku: Ove stvari ne bi trebale završiti na internetu

Objavljeno 11.01.2017.

Možemo slobodno reći da internet sve pamti, a čini se i sve podnosi... Unatoč tome, neke tragove svog života ne biste smjeli objavljivati on-line.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se