Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom ispiti

Studenti nisu promiskuitetni: tijekom studiranja promijene puno manje partnera no što se misli

Objavljeno 26.06.2015.

Ispitivanje seksualnih navika studenata, provedeno na portalu Hexjam, pokazalo je da ipak nisu onoliko promiskuitetni kako ih se često smatra. Najveći broj studenata tijekom faksa promijeni samo jednog partnera.

Muke po ispitima: kad svi drugi polože, a ti još štrebaš u samoći

Objavljeno 15.06.2015.

Nema goreg osjećaja od učenja u samoći. Svi drugi već putuju ili uživaju u hladnim pivicama ili koktelima, brćkaju se na moru – a tebi je ostao još jedan ispit. Horor!

Bespilotne letjelice: Novo oružje protiv prepisivanja na ispitima

Objavljeno 09.06.2015.

High-tech tihi i diskretni dronovi postali su novo oružje u borbi protiv prepisivanja na prijemnim ispitima u Kini. Devet milijuna budućih studenata u Kini pisat će ispit pod budnim 'okom' bespilotnih letjelica.

ANKETA: Koji je najteži ispit na tvom studiju?

Objavljeno 23.03.2015.

Svi znamo za one neke ispite koji se polažu u nedogled ili pred komisijom, one neke profesore koji su strogi, ali nikako pravedni, one popise literature na kojima se nalazi hrpa naslova koji su možda već i izbačeni iz knjižnica...

Mali trikovi čuda čine: savjeti za bolje učenje!

Objavljeno 09.01.2015.

Uspješno studiranje i kampanjsko učenje ne idu zajedno! Nauči organizirati vrijeme i poboljšaj metodu učenja.

Rasturite na ispitima – pijte zeleni čaj!

Objavljeno 12.06.2014.

Znanstvenici tvrde da zeleni čaj poboljšava nekoliko kognitivnih funkcija, posebno našu sposobnost radnog pamćenja. Nova saznanja takođe sugeriraju da bi se ovaj napitak mogao koristiti za liječenje demencije i drugih poremećaja.

Majstori eskivaže: tražili nekoga tko će ih udariti autom da izbjegnu ispite na faksu!

Objavljeno 12.05.2014.

Dva studenta sa Sveučilišta u Georgiji pokušali su se na vrlo maštovit način izvući iz polaganja završnih ispita!

Kako se pripremiti za ispitne rokove?

Objavljeno 14.01.2013.

Nakon božićnog i novogodišnjeg ludila, većina nas postane svjesna kako se opasno približavaju ispitni rokovi. Još početkom prosinca, činili su nam se miljama daleko, a čim je prošlo doba slavlja i čašćenja – shvatimo da je kraj zimskog semestra već tu i da nam ispitni rokovi već lagano doslovce vise nad glavama. No, bez panike. Ako sada kreneš s laganim zagrijavanjem za pravo učenje, vjerujemo da ćeš stići uspješno obaviti sve studentske ispitne obveze.

Zašto studenti padaju godinu – loše navike su najveći krivac

Objavljeno 03.01.2013.

Jedni se previše opuste i dok kažeš 'keks' godina je već na kraju, a ništa nije postignuto, drugi uče samo povremeno, kampanjski pa im se na ispitu sve pomiješa. Kako bilo, razloga za neuspjeh u studentskim klupama ima mnogo, a evo koji su najčešći. Također, mnogi će okriviti 'višu silu', a razlog je uglavnom u nama samima i našim lošim navikama.

Kad zatrese testofobija – kako se riješiti straha od testova?

Objavljeno 28.11.2012.

Strah od polaganja testova, još nazvana testofobija ponekad doslovno može pomutiti život. Neki studenti toliko su u panici da strah počinje vladati svime što čine – u odnosu s prijateljima, ljubavnim partnerom, roditeljima pa čak i načinom prehrane te režimom spavanja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se