Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom istraživanje

Preko koljena u mladosti do kriminalca u zrelosti

Objavljeno 27.11.2013.

Stara pedagoška – preko koljena i udri – možda i nije najbolja odgojna metoda. Nova saznanja kažu da će ovakav oblik nasilja učiniti svako dijete sklonije kršenju zakona u studentskim danima. Ne vjerujete? Obratite se Murrayju Strausu sa Sveučilišta u New Hampshire, jednome od ravnatelja Family Research laboratorija.

Studenti bi rado zamijenili Božić za – besplatni internet

Objavljeno 03.09.2013.

Rujan je mjesec školovanja. Osim što započinje osnovna i srednja škola, započinje i sezona ispita na fakultetima. Završava dugo i toplo ljeto te se vraćamo svojoj rutini. U tom duhu napravljeno je istraživanje među studentima, o tome što su im sitne radosti, što bi radije izabrali da moraju birati.

Studenti s privatnih fakulteta troše gotovo dvostruko više na odjeću

Objavljeno 17.12.2012.

'Kupujemo stvari koje ne trebamo, novcem koji nemamo, da bi impresionirali ljude koje ne poznajemo'. Živimo u svijetu stalnog nametanja modnih trendova i svega što je 'in'. Oblačimo li odjeću jer nam se sviđa ili zato što se želimo uklopiti? Koliko novca u prosjeku trošimo i na što više pozornosti studenti obraćaju pri kupnji?

Istraživanju o edukativnim ponudama i potrebama u HR

Objavljeno 01.06.2012.

Cjeloživotno obrazovanje je nužda, ali i prirodna ljudska potreba da zadovolji svoju želju za stjecanjem novih znanja i vještina. Stoga i ne čudi da mnogi ljudi svoje formalno obrazovanje ‘bruse’ kroz različite tečajeve i seminare.

Studenti ekonomije; štednja, zaduženost i financijska pismenost

Objavljeno 19.03.2012.

Magazin Banka organizira 6. okrugli stol u sklopu projekta Tržište osiguranja, 20. ožujka u Hrvatskom novinarskom domu.

Trojan izabrao seksualno najzdravija sveučilišta

Objavljeno 15.11.2011.

Trojan, proizvođač poznatih kondoma već nekoliko godina u Sjedinjenim Državama bira
seksualno najzdravija sveučilišta. Već drugu godinu za redom na prvom je mjestu Sveučilište
Columbia.

Hrvatski student u prosjeku troši 1937 kuna mjesečno

Objavljeno 15.06.2011.

60 % studenata u sustavu plaćaju školarinu ili kao redoviti student uz plaćanje školarine ili kao izvanredni student. Čak 40 % studenata društveni položaj svoje obitelji ocjenjuje "visokim". U Švedskoj, Finskoj i Nizozemskoj roditelji financiraju 13 do 19 % studenata.

Ožujak - Mjesec inovacija i istraživanja

Objavljeno 03.03.2011.

Sveučilište u Zagrebu organizira niz predavanja, seminara i radionica pod zajedničkim imenom Ožujak - Mjesec inovacija i istraživanja . . .

Pokrenuto istraživanje Eurostudent o kvaliteti studentskog života u Hrvatskoj

Objavljeno 02.06.2010.

Eurostudent je istraživanje o kvaliteti studentskog života koje se provodi u 27 europskih zemalja, a Hrvatska se ove godine po prvi puta uključuje u ovo istraživanje.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se