Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom istraživanje

Svaki treći student silovao bi ženu kada za to ne bi morao odgovarati!

Objavljeno 15.01.2015.

Studija objavljena u časopisu 'Violence and Gender' otkrila je da bi čak trećina američkih studenata silovala ženu ako zbog tog čina ne bi snosili posljedice.

Studenti prava imaju više akcije no što mislite: koliko se koji studenti seksaju?

Objavljeno 22.12.2014.

Tko bi rekao da će studenti prava završiti na prvom mjestu?

Još jedna dobra vijest: visokoobrazovane osobe sklonije su moždanim udarima

Objavljeno 16.12.2014.

Medicinski stručnjaci tvrde da su osobe koje pate od visokog krvnog tlaka, visokog kolesterola i dijabetesa rizična skupina sklona moždanim udarima. No, sada se tim faktorima rizika može ubrojiti i visokoškolsko obrazovanje!

Promiskuitetni, neispavani, ali uglavnom zadovoljni: rezultati istraživanja kvalitete života studenata

Objavljeno 10.12.2014.

Hrvatski studenti uglavnom su zadovoljni kvalitetom života, studijem i studiranjem, što je potvrđeno i podatkom da bi 65,3% studenata ponovno upisalo isti fakultet, no zabrinjava podatak da ih se gotovo 50% u zadnjih mjesec dana osjećalo umorno i iscrpljeno.

Desert na početku obroka – trik za mršavljenje!

Objavljeno 09.12.2014.

Sljedeći put u menzi prvo pojedite ledeni vjetar ili kokos kocku, a tek se onda bacite na pizzu ili tjesteninu s grahom. Stručnjaci tvrde da je to pun do vitkije linije.

Istraživanje pokazalo – studenti usamljeniji od penzionera

Objavljeno 27.11.2014.

Istraživanje koje je proveo gigant zdravstvenih osiguranja AXA PPP pokazalo je da su penzioneri manje usamljeni od tebe i tvojih kolega.

ANKETA: Kvaliteta prehrane studenata - što i kako jedu hrvatski studenti?

Objavljeno 26.11.2014.

Jedna od stvari kojom nas plaše prije odlaska na faks, uz priče o očajnim studentskim domovima i kolegama koji vječno lutaju hodnicima jer ne žele diplomirati, svakako je grozomorna prehrana zbog koje ćete se sigurno udebljati nekoliko kilica.

U odnosu na prošlu godinu - više onih koji odustaju od vožnje pod utjecajem alkohola

Objavljeno 26.11.2014.

Iako i dalje velik broj građana konzumira alkoholna pića, manji je broj onih koji će sjesti za upravljač pod utjecajem alkohola, potvrđuju rezultati istraživanja o navikama konzumacije alkohola u Hrvatskoj.

Jedan od pet studenata misli da je preplatio diplomu koja je – beskorisna!

Objavljeno 26.11.2014.

Gotovo petina diplomaca misli da je njihov studijski program bio preplaćen, a diplome koje su završavanjem studija stekli – beskorisne.

Ne nadaj se povišici: zanimanja u kojima plaća najsporije raste

Objavljeno 24.11.2014.

Kad mladi razmišljaju o studiju i diplomi, najčešće se moraju zamisliti nad sljedećim stvarima: što vole raditi, što žele raditi, u kojim se poslovima vide, ali i koji je potencijal svake pojedine profesije ili struke.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se