Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom istraživanje

Potvrđeno ono što smo svi znali: doktori znanosti potpuno nespremni za tržište rada!

Objavljeno 25.04.2014.

U sklopu projekta Modernizacija doktorske izobrazbe kroz implementaciju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira tijekom veljače provedena su istraživanja među poslodavcima i doktorandima svih hrvatskih sveučilišta. U istraživanju su prikupljena 1779 odgovora doktoranata sa 120 studija te 44 poslodavca.

Privatno obrazovanje budi perverznjaka u vama!

Objavljeno 10.04.2014.

Istraživanje koje je provela tvrtka koja se bavi izradom seks-igračaka otkrila je da profil vašeg obrazovanja otkriva kakvi ste u krevetu!

Sve za znanost: student otkrio gdje najviše boli ubod pčele!

Objavljeno 07.04.2014.

Student Michael Smith sa Sveučilišta Cornell u SAD-u na sebi je tjednima tražio odgovor na pitanje - na kojem dijelu tijela najviše boli kad te ubode pčela?

Dečki, pozor: jedan pogled na oblik vašeg lica reći će joj koliko ste inteligentni!

Objavljeno 03.04.2014.

Skupina čeških istraživača utvrdila je da ljudi imaju ugrađenu sposobnost prepoznati inteligentnog muškarca već na prvi pogled, prema crtama lica, ali su istodobno utvrdili da to ne vrijedi prilikom utvrđivanja inteligencije žena.

Koji je najinteligentniji narod u regiji? Pogledajte rezultate istraživanja!

Objavljeno 01.04.2014.

Rezultati istraživanja pokazali: Slovenci 11. zemlja po kvocijentu inteligencije stanovništva, Hrvatska i BiH na 17., a Srbija na 18. mjestu!

Opa! Čak 47% Hrvatica izašlo je iz kuće bar jednom bez gaćica

Objavljeno 16.03.2014.

Jučer smo prenijeli vijest o rezultatima istraživanja koje je proveo Vanity Fair, a u kojem su pitali žene nose li gaćice kad izlaze iz kuće, neovisno jesu li obukle suknju ili hlače.

Lekar, pekar, apotekar – čime se bavi idealni muškarac? Žene odlučile!

Objavljeno 14.03.2014.

Žene ne vole liječnike, odvjetnike i bankare jer previše rade. Idealni su - profesori!

Apsolventi i nerealna očekivanja – jesmo li sami krivi za nezaposlenost?

Objavljeno 20.02.2014.

Radio Deutsche Welle prenio je da se u članku u FAZ-u piše o omladini “koja ima nerealna očekivanja, traži posao ali ne i rad, i da su i sami krivi za mizeriju u kojoj žive.”

Najsexi zanimanja – znate li koja su?

Objavljeno 06.02.2014.

Britanska agencija za upoznavanje parova provela je 14. godinu zaredom istraživanje o najsexi zanimanjima i evo što su saznali.

Studenti koji varaju na ispitima češće žele raditi u državnoj službi?

Objavljeno 03.12.2013.

Zanimljivo istraživanje proveli su stručnjaci sa Harvarda i Sveučilišta u Pennsylvanniji. Oni su naime pokušali utvrditi jeli državna služba magnet za korpuciju. Kao što vjerojatno možete pretpostaviti, rezultati su pokazali da je! Dokazano je da studenti koji varaju na ispitima, češće žele raditi u državnoj službi. Osim toga, rijeđe će dobrovoljno učiniti nešto za dobrobit druge osobe.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se