Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom javno

Pogledajte na koji način možete ostvariti pravo na jednokrevetnu sobu u domu

Objavljeno 22.08.2019.

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u domu, a osjećaju kako je zbog njihovog zdrastvenog stanja bolje da su smješteni u jednokrevetnim sobama, mogu priložiti dokumentaciju i ostvariti tu pogodnost.

Hrvatska visoka učilišta ocijenjena mršavom dvojkom: Nije im važno mišljenje javnosti ni studenata

Objavljeno 12.06.2017.

Svega 26 posto institucija javno objavljuje dopusnice resornog ministarstva za provedbu programa. Osim toga, čini se da visokim učilištima baš nije važna javna objava studentskih anketa jer 58 posto institucija ne objavljuje rezultate tih anketa.

Prekršio sva pravila zrelog komuniciranja: Rektor Boras dobio Šipak godine

Objavljeno 21.02.2017.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras proglašen je Antikomunikatorom godine. Odlučio je to stručni žiri 10. dodjele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Čemu točno služe specijalisti sveučilišne medicine ako im se studenti najrjeđe obraćaju?

Objavljeno 08.12.2016.

Prošlog tjedna objavljen je popis najboljih liječnika u Hrvatskoj po odabiru čitatelja portala najdoktor.com. Nakon objave top liječnika uslijedila je salva članaka u kojima se razne regije i gradovi hvale svojim kandidatima na toj listi. Mogu li se studenti pohvaliti specijalistima školske i sveučilišne medicine?

Nije moglo iskrenije: Zagrebački studenti otkrili zašto se masovno švercaju u tramvajima

Objavljeno 06.12.2016.

Pitanje javnog prijevoza za studente u Zagrebu, i Hrvatskoj općenito, uvijek je aktualno. Cijene variraju ovisno o gradu te su u posljednjih nekoliko godina znatno porasle.

Bez treme, znojenja i mucanja: Kako uspješno održati seminar pred hrpom drugih kolega?

Objavljeno 02.11.2016.

Kada gledamo pojedine kolege dok drže prezentaciju na faksu imamo osjećaj da njihove izlagačke vještine mogu parirati onima Stevea Jobsa ili Martina Luthera Kinga. No, većina nas izgleda sasvim drugačije: pere nas trema, drhti nam glas, čelo se znoji i imamo osjećaj da ćemo propasti u zemlju od nelagode...

Prijavi svoj studentski rad i postani nova 'Mlada nada' odnosa s javnošću

Objavljeno 12.10.2016.

Drugu godinu za redom Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelit će studentsku nagradu Mlada nada kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima te motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina na području odnosa s javnošću.

S faksa prvo u vojsku pa tek onda na posao - dečki, što kažete?

Objavljeno 26.04.2016.

Ispitanici smatraju da je vojni rok nužan za stjecanje radnih navika...

Uprava FFZG-a: studenti KBF-a moći će upisati samo studije odsjeka koji su prihvatili suradnju

Objavljeno 12.04.2016.

Potaknuti prošlotjednim događanjima na Filozofskom fakultetu vezanima uz ugovore o suradnji Filozofskog fakulteta s drugim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu, a osobito suradnji Filozofskog i Katoličkog bogoslovnog fakulteta Dekanski kolegij donio je za medije i javnost priopćenje.

Umijeće javnog nastupa: istakni se pred kolegama i profesorima

Objavljeno 15.02.2016.

Mnogima je bilo kakvo istupanje i progovaranje u javnosti velika drama! Ovo može biti rezultat niskog samopouzdanja, introvertiranosti ili pak osjećaja nelagode ili srama.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se