Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom jezici

Trenutno uči irski: Upoznajte studenticu Mateu koja aktivno govori 18 jezika

Objavljeno 06.03.2019.

'Koliko jezika znaš toliko ljudi vrijediš' kaže latinska izreka, a to najbolje pokazuje koliko bogatstvo stječemo učenjem i usvajanjem stranih jezika. To zna i studentica Matea Brandalik koja, vjerovali ili ne, govori 18 jezika.

'Programerka' s Filozofskog: 'U Hrvatskoj djevojke trebaju podršku obitelji ako žele upisati FER'

Objavljeno 07.06.2017.

Ivana Isadora Devčić oduvijek je voljela tehnologiju, a umjesto upisa na FER odlučila se za studiranje jezika na Filozofskom fakultetu. Ona je dobitnica Netokracijinog natječaja 'Ladies of New Business' pa se sada više ne mora pitati 'što bi bilo da je bilo' jer je dobila priliku naučiti programirati.

Jesam li preglupa za faks? Dvaput mijenjala studij, ali i dalje ne uspijeva položiti ispite

Objavljeno 16.02.2017.

Ako studirate strane jezike ili to planirate upisati, sigurno su vas svi već upozorili da takav studij ne podrazumijeva kampanjstvo. Treba učiti i vježbati kontinuirano.

7 cool poslova koje možeš raditi ako govoriš strane jezike

Objavljeno 14.07.2016.

Poznavanje stranih jezika može ti pomoći u mnogim aspektima života, ali znaš li koje zanimljive poslove možeš dobiti zahvaljujući svom interesu za jezike?

Muke po prevođenju: sve tajne honorarnog prevoditeljskog posla

Objavljeno 15.03.2016.

Kao malenu, stariji su me stalno poticali na učenje stranih jezika. Krenula sam u tu avanturu nemajući pojma zašto, ali sada ih razumijem i zahvalna sam im na tome.

Učenje stranih jezika može vam sačuvati (zdravu) glavu

Objavljeno 24.11.2015.

Ako vam treba motiv za učenje još jednog stranog jezika – nudimo vam ga na srebrnom pladnju!

Koji je najpopularniji jezik na svijetu?

Objavljeno 12.06.2015.

Ako razmišljate o studiranju jezika, možda bi bilo dobro da proučite ovu kartu. Učenje kojeg jezika bi se najviše isplatilo?

'Strankinja sa plavi eyes': kako flertati na stranim jezicima

Objavljeno 11.03.2015.

Putuješ li na neko romantično i uzbudljivo mjesto, nauči kako govoriti jezik ljubavi! Nudimo ti univerzalne udice na koje će se upecati svaka riba...

Čak 39% ispitanika za uvođenje ruskog u hrvatske škole!

Objavljeno 06.08.2014.

Poznavanje stranih jezika itekako je važno na sve konkurentnijem tržištu rada. Znanje engleskog jezika se podrazumijeva te se očekuje i 'baratanje' drugim jezicima. Koje jezike bi trebalo uvesti u obrazovni sustav radi potreba tržišta rada, istražio je portal EduCentar na više od 450 ispitanika...

Zasvijetlite poznavanjem stranih jezika

Objavljeno 17.09.2012.

U Školi stranih jezika ENBE možete učiti engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, arapski, japanski i korejski. No posebnu ponudu ovog puta imamo za tečajeve engleskog i njemačkog...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se