Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kampus

Istraživanje pokazalo: Jesu li studenti zadovoljni kampusom Borongaj

Objavljeno 02.10.2015.

Cilj istraživanja bio je analizirati upoznatost studenata s prethodnom namjenom kampusa Borongaj, zadovoljstvo prometnom povezanošću kampusa te uslugama i sadržajima kampusa i susjedstva.

Vasko Lipovac seli se među studente

Objavljeno 09.09.2015.

Kad neće politika i političari – za zbirku kipara, slikara i grafičara Vaska Lipovca pobrinut će se Sveučilište u Splitu i studentski Kampus...

Kad voziš i bez vozačke: Studentica 'juri' po kampusu u Barbie jeepu

Objavljeno 04.09.2015.

Studentica Sveučilišta Texas State ušla je u legendu kao djevojka koja je pronašla načina da i dalje vozi, unatoč tome što je izgubila vozačku nakon vožnje u alkoholoziranom stanju.

Prvi tjedan na kampusu: Stvari koje ne smiješ napraviti

Objavljeno 26.08.2015.

Listopad se užurbano približava, a s njime i nova akademska godina. Brucoši počinju osjećati laganu nervozu i tremu, ali i slatko iščekivanje novog početka...

Volontiraj i ti na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Objavljeno 08.04.2015.

Organizacijski odbor Kampusijade, sportskog natjecanja studenata Sveučilišta u Zagrebu te visokih škola i veleučilišta, ovoga tjedna je objavio datum održavanja ove velike manifestacije. Kampusijada 2015. održat će se 28. svibnja na kampusu Borongaj, Zagreb.

Sveučilište pod opsadom: otmičari zarobili studente na kampusu, 10 osoba ubijeno

Objavljeno 02.04.2015.

Makirani napadači upali su u četvrtak na sveučilište u kenijskom gradu Garrisa. Policija javlja kako se trenutno odvijaju sukobi unutar sveučilišta. U vrijeme napada na sveučilišnom kampusu nalazile su se stotine studenata.

Na riječkom kampusu 'opsadno stanje': zbog orkanskog vjetra danas nema nastave

Objavljeno 06.02.2015.

Zbog vremenskim neprilika koje od jučer navečer prijete pojedinim dijelovima Hrvatske, uvode se posebne mjere zaštite, ali i obustavlja nastava, savjetuje vozačima da ne kreću na put prema Rijeci i priobalju…

Bliži se otvorenje studentskog kampusa u Puli!

Objavljeno 23.12.2014.

Iako se svojevremeno najavljivalo da bi pulski kampus svoja vrata prvim studentima mogao otvoriti već početkom ove akademske godine - to se nije dogodilo. Razlog tome je pristigla žalba na odabir najpovoljnijeg ponuditelja na natječaju za opremanje tog prostora.

'Dr. Franjo Tuđman': najveći splitski studentski dom dobio ime!

Objavljeno 30.10.2014.

Na pročelju tog velikog objekta u kojem je smješteno oko 600 mladih već je postavljena i tablica s nazivom Studentski dom “Dr. Franjo Tuđman”…

Zdravo tijelo, zdrav duh: u Zagrebu uskoro sportski kampus!

Objavljeno 03.10.2014.

Dvije nove polivalentne sportske dvorane, vanjski sportski tereni za odbojku, košarku, rukomet i nogomet, dijagnostički centar u kojem će se rekreativcima nakon pregleda raditi individualni programi vježbanja, trim staza, studentski trg i veliki park s klupicama i stazama - tako će izgledati novi sportski kampus, koji će obuhvaćati današnji prostor Kineziološkog fakulteta i zemljišta oko njega, sportski park Mladost i Studentski dom Stjepan Radić.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se