Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kazna

Nekima blamaža, drugima gušt: Student zakasnio na predavanje, a profesor ga kaznio plesanjem pred kolegama – VIDEO

Objavljeno 28.03.2018.

Profesore uglavnom ne zanima kasnite li nekoliko minuta na njihovo predavanje sve dok ste unutar 'akademske četvrti'. No, neki od njih nikako ne toleriraju kašnjenje pa kod njih studenti dodatno paze da se pojave koju minutu ranije. Jedan maštoviti profesor odlučio je doskočiti kašnjenju tako što kod njega postoji 'plesna kasna' za one koji kasne.

Kažnjavaju nećkanje: Filozofski fakultet naplaćuje 5500 kuna onima koji ne upišu studij, a bio im je prioritet

Objavljeno 02.08.2017.

Fakulteti godinama vode borbu s praznim mjestima i popunjavanjem istih tijekom ljetnog i jesenskog upisnog roka. Čini se da je jednom fakultetu posebno prekipjelo pa su brucošima koji su ga stavili na prvo mjesto, a nisu došli na ljetni upis, naplatiti njihov 'nemar' i to punom školarinom.

Student genijalnim trikom izbjegao plaćanje kazni za pogrešno parkiranje

Objavljeno 26.10.2016.

Premda se kod nas uglavnom ne može izbjeći plaćanje kazne jer svaki koji to pokuša će osjetiti da je tanji za nekoliko stotina kuna kada pogleda stanje bankovnog računa, uvijek nam je drago čuti da je netko ipak uspio zeznuti sistem.

Uspješna inicijativa mladih iz Splita: studenti i učenici voze se jeftinije cijelo ljeto

Objavljeno 01.07.2016.

Inicijativa 'Splitska mladost za svakodnevne ljetne noćne linije' bori se za uvođenje noćnih ljetnih linija u javnome prijevozu u Splitu, a već drugu godinu zaredom, zahvaljujući naporima mladih koji iza inicijative stoje, studenti i učenici u ljetnim se mjesecima mogu voziti 100 kuna jeftinije!

Ukrali ispitne materijale, a domišljati profesor smislio genijalnu kaznu

Objavljeno 31.12.2015.

Između studenata proširio se primjerak ispita, a profesor je zbog ove 'nedozvoljene distribucije' odlučio kazniti studente jer su na taj način oštetili druge kolege koji nisu imali nedozvoljene materijale za učenje...

Kažnjena studentica ekonomije: 'Kaznili su me zbog mišljenja. Ne, neću se ispričati!'

Objavljeno 10.12.2014.

Studentica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta 12 mjeseci ne smije na ispite. Strahuje od gubitka studentskih prava. Druge dvije cure kaznili su sa 6 i 9 mjeseci.

Za sve sirovine koje se guraju preko reda: 10 zapovijedi za ponašanje u menzama!

Objavljeno 01.12.2014.

Ima li iritantnije stvari nego kad čekate u menzi, trbuh već svira serenade, polagano se topi ona pauza između predavanja, a red kao da se nikada nije sporije pomicao samo zato jer se svako malo netko ubaci na početak reda jer je tamo ugledao neku poznatu facu?

Student mora platiti kaznu od 900 kn jer je neispravno sjedio na klupi

Objavljeno 07.01.2014.

Zagrebački student Hrvoje G. (19) je 24. listopada s prijateljima sjedio na naslonu klupice. Prišli su mu policajci i zapisali ga, a uskoro mu je stigao prekršajni nalog. Evo i zašto...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se