Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kolokvij

Skroz inovativno: Pogledajte kako profesor iz susjedne države skuplja kolokvije jer ovo još niste vidjeli FOTO

Objavljeno 29.08.2018.

Profesori nakon kolokvija uglavnom idu od klupe do klupe pa skupljaju testove, ali tom 'metodom skupljanja' ne koriste se svi. Primjerice, neki profesori se popnu na stol baš kao profesor s Fakulteta političkih znanosti u Beogradu i tako si skrate 'probijanje' do svih tih studenata u predavaonici.

Ponekad odeš na ispit samo 'vidjeti pitanja'? Evo što o takvim 'padobrancima' misle tvoji profesori

Objavljeno 09.05.2018.

Normalno je da studenti ne stignu dobro naučiti gradivo svih kolegija tijekom sezone kolokvija i ispitnih rokova, a postalo je i normalno doći na pisanu provjeru znanja 'samo škicnuti pitanja' i potpisati se na prazan papir. Pa dok studenti to godinama prakticiraju, jednim se profesorima zbog te 'metode' mrači pred očima dok je drugima svejedno.

FOTO Student na kolokvij donio 'vojsku' sličica svetaca: Provjerite je li položio

Objavljeno 19.01.2018.

Odlazak na ispit i kolokvij je situacija u kojoj mnogi od nas osim učenju pribjegavaju i nekim 'alternativnijim' metodama za dobivanja pozitivne ocjene.

Najgori blam u povijesti: Brucošica ispričala kakvu je sramotu doživjela na prvom kolokviju

Objavljeno 22.12.2017.

Nitko se ne želi izblamirati pred kolegama na fakultetu, osobito ne na prvoj godini faksa. Nažalost, to se događa, a ova studentica je pravi dokaz za to. Na prvom kolokviju u životu ova brucošica se osramotila kao nitko nikada.

Neki uče, a drugi izrezuju lutke od kartona: Posramila studente predškolskog odgoja – evo kako su joj odgovorili

Objavljeno 13.12.2017.

Svake godine prije odlaska na zimske praznike i uživanja u božićnom duhu, studenti se moraju izboriti sa kolokvijima. To znači da su knjižnice i čitaonice pune studenata koji uče ili pišu seminarske radove, općenito obavljaju sve što su ostavili za 5 do 12.

'Nosim i skriptu i krunicu sa sobom': Urnebesni SMS-ovi koje studenti šalju za vrijeme kolokvija

Objavljeno 12.12.2017.

Sezona kolokvija pokuca na vrata nekoliko puta godišnje, a studenti bi najradije zalupili ta vrata te na njih stavili lokot. No, rijetko tko može pobjeći od učenja, ali se zato može požaliti prijatelju. I to porukom.

Lakši način rješavanja ispita? Zagrebački studenti iskreno o kolokvijima - izlaze na njih, ali ne stižu uvijek dovoljno naučiti

Objavljeno 01.12.2017.

Sezona kolokvija polako se zahuktava, a mnogima je napeta više od posljednje sezone 'Igre prijestolja'. Naši stari kažu 'bez muke nema nauke' i ne griješe jer za prolazak kolokvija nije dovoljna sreća, nego i grijanje stolice. Znaju to i zagrebački studenti koji već marljivo bdiju nad knjigom.

Studentica ostavila poruku na automobilu kojoj ni djelatnik parking servisa nije mogao odoljeti

Objavljeno 03.02.2017.

Studentica jednog fakulteta u Beogradu žurila je na kolokvij. S obzirom da se svi fakulteti nalaze u prvoj zoni, kartu za parking moguće je kupiti za samo jedan sat što nije dovoljno za riješiti kolokvij.

Ponesite šatore i vreće za spavanje: Kako izgledaju knjižnice kada krenu kolokviji

Objavljeno 16.12.2016.

Studentima za vrijeme kolokvija mogu komotno pjevati 'Knjižnica-kuća, kuća-knjižnica' jer im knjižnica postaju dnevni, soba, špajza... praktički drugi dom. Dok pokušavaju u tišini zapamtiti milijun stranica skripti, njuh im prilično oslabi na 'miris knjiga' jer uglavnom to inhaliraju danima.

Kad se krv razrijedi od kave i život postane niz živčanih slomova: Znakovi da te kolokviji ubijaju

Objavljeno 13.12.2016.

'Obožavam polagati kolokvije' ne reče nikada nitko, a iz godine u godinu učenje za kolokvije postaje sve teže i zamornije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se