Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom komentar

'Bez mature fakultete će upisati polupismena mladež': Oni koji su položili 'državnu' komentiraju poteze maturanata – jesu li PRIVILEGIRANI ili UGROŽENI?

Objavljeno 22.04.2020.

Ovogodišnji maturanti izazivaju znatnu pozornost tijekom ove cijele školske godine. U nezahvalnoj situaciji, ističu nezadovoljstvo i zahtijevaju od Ministarstva znanosti i obrazovanja određene poteze od kojih ne odustaju već tjednima. Cjelokupna je situacija izazvala i brojne komentare zainteresiranih vanjskih promatrača koji imaju nešto drugačije mišljenje...

Studentica Učiteljskog fakulteta očitala bukvicu debelima: 'Sami ste krivi što ste takvi!' VIDEO

Objavljeno 14.04.2020.

Zagrebačka studentica izazvala je lavinu reakcija svojim videom naziva 'Sami ste krivi što ste debeli' u kojemu objašnjava zašto se ne isplati biti debeo.

Studentica komentira slučaj silovanja u Zadru: 'Krive su žene, krivi su muškarci, krivi smo svi mi'

Objavljeno 18.10.2019.

Unatoč činjenici da su počinitelji grozomornog zločina grupnog silovanja od jučer u istražnome zatvoru, javnost nije mirna. Dapače, svi su još i složniji u tome da traže pravdu za djevojku na ulicama, kad je već nije pronašla u institucijama ove države.

Ususret prijemnima: najbolji odgovor na pitanje je li teško 'upasti' na ovaj faks

Objavljeno 04.07.2016.

Jeste li sigurni da želite znati odgovor na pitanje koliko je težak prijemni ispit?

Komentar: Zašto je teret borbe za sve stipendiste pao na leđa samo jedne djevojke?

Objavljeno 10.06.2016.

Iako su prosvjedi općenito kod nas rijetka pojava, oni studentski često udaraju tamo gdje vlast najviše boli. Od nastanka države studenti su prosvjedovali pet puta. No, nije bitno koliko se često prosvjeduje, nego kako i s kojim ciljem.

'Studentima nije smiješno': asistent komentirao ukidanje novčane naknade dobitnicima Rektorove nagrade

Objavljeno 30.03.2016.

Mladi asistent sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa osvrnuo se na aktualnu vijest o ukidanju novčane naknade dobitnicima Rektorove nagrade.

'Seljanko odbojna, kravo posijana': Studentica opsovala i izazvala lavinu komentara na Facebooku

Objavljeno 23.12.2015.

U Facebook grupi Studentski dom 'Stjepan Radić' – 'Sava' studentica Luna Sardelić objavila je post koji je izazvao lavinu pogrdnih komentara, ali i velik broj lajkova.

Profesor s FSB-a komentirao 'šangajsku listu': Sveučilište u Zagrebu je vrlo dobra visokoobrazovna ustanova

Objavljeno 02.09.2015.

Nakon javne polemike koja se razvila u domaćim, ali i susjednim medijima, profesor Igor Čatić sa zagrebačkog FSB-a odlučio je prokomentirati cijelu famu koja se podigla oko 'fijaska' zagrebačkog Sveučilišta.

13 najgorih 'dobronamjernih' savjeta i komentara prije ispita

Objavljeno 15.05.2015.

Kao da nedostatak sna i hrane nisu dovoljni, uvijek se nađe netko 'mudar' s još 'mudrijim' komentarima da nas dodatno iznervira prije polaganja užasa od ispita.

Komentirale zaposlenice u referadi: studentice suspendirane s Ekonomije zbog komentara na Facebooku

Objavljeno 09.12.2014.

Fakultetske referade jedno su od onih mjesta frustracije za svakog studenta. Gužve, neljubazne tete, ali i prekratko radno vrijeme zadaju glavobolje svaki put kad treba otići po neku potvrdu, štambilj ili obrazac.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se