Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom konferencija

Mladi ekonomisti dovode vrhunske predavače na Ekonomski fakultet u Osijeku

Objavljeno 01.04.2016.

Udruga studenata marketinga Bookmark u suradnji sa Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta od 06. do 08. travnja organizira stručnu konferenciju Market&NG - tržište i nove generacije.

Velik interes studenata i sjajna atmosfera obilježili CEO konferenciju Zagreb

Objavljeno 16.11.2015.

Izvrsni govornici, fascinantne životne priče, sjajna atmosfera i dupkom puna Kongresna dvorana obilježili su CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferenciju koja je održana na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Youth Speak Forum konferencija: 'Zašto ostati u Hrvatskoj?'

Objavljeno 19.10.2015.

Studentska udruga AIESEC i ove godine organizira neprofitnu konferenciju namjenjenu studentima pod nazivom Youth Speak Forum (bivši Youth to Business).

Prva ovogodišnja predavanja Starter konferencije

Objavljeno 02.12.2014.

8. prosinca na Prirodoslovno matematičkom fakultetu održat će se prvo u nizu predavanja Starter konferencije u organizaciji eSTUDENTa. Konferencija će se do 19. prosinca održavati u prostorijama 7 različitih fakulteta.

Hoćemo li uvoziti visokoobrazovane iako su mladi s diplomama na burzi?

Objavljeno 07.05.2014.

Na konferenciji “Znanost susreće gospodarstvo” koja se u utorak održala u Zagrebu govorilo se o nekim gorućim problemima hrvatskog ulaganja što u obrazovanje i inovacije, što u gospodarstvo. Glavni su zaključci da ćemo morati “uvoziti visokoobrazovane jer nam sustav nije usklađen s potrebama” te da su “naše tvrtke ulagale 1000 puta više u nekretnine nego u inovacije”.

Sudjelujte i vi na PR Areni u Sarajevu!

Objavljeno 06.04.2013.

Najveća studentska konferencija Istočne Europe o odnosima s javnošću održat će se 20. i 21. travnja 2013. godine u Sarajevu u hotelu Holiday-Inn. Sastat će se studenti iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Kosova, Bosne i Hercegovine i Albanije kako bi razmijenili svoja iskustva, te doprinijeli širenju suradnje u struci.

Četvrti Weekend Media Festival - od 22. do 25. rujna u Rovinju

Objavljeno 01.09.2011.

Četvrti Weekend Media Festival ove se godine održava od 22. do 25. rujan, na već tradicionalnoj lokaciji stare tvornice duhana u Rovinju. Tri festivalske dvorane ove godine donose nikad bogatiju satnicu s velikim brojem stranih i domaćih predavača, panel diskusija i radionica.

MediaFest u Banja Luci - poklanjamo dvije kotizacije!

Objavljeno 10.05.2011.

Dobri ljudi, pozitivna energija, tri glazbena spektakla do jutra, The night of the Adeaters by Jean Marie Boursicot, uživanje u roštiljadi i piću u predivnom ambijentu Tvrđave i rijeke, garantiraju dobru zabavu i mogućnost novih kontakata.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se