Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom konzultacije

Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu

Objavljeno 15.01.2018.

Prije nekoliko mjeseci svoje je studente ugodno iznenadio profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu jer je na vrata svog kabineta zalijepio 'Take a smile'. Sličnu stvar je napravila i profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, ali im je uz to dala razlog za plakanje od smijeha.

Zašto su strogi profesori najbolji mentori?

Objavljeno 08.09.2016.

Svi ih znamo, svi smo čuli za njih i prije nego počnu predavanja na prvoj godini studija. O njima se pričaju priče, zbog njih nas boli želudac prije ulaska u kabinet na konzultacije, a njihove ispite ostavljamo za sam kraj semestra, godine, studija. To su oni – najstroži, najgrozniji, najstrašniji zloglasni profesori.

DNEVNIK APSOLVENTA: Vrijeme leti, za dva tjedna više neću biti student...

Objavljeno 08.09.2016.

Izgleda da se naš apsolvent uživio u dugo toplo ljeto. No, ono traje samo tri mjeseca kao i svako godišnje doba. S krajem ljeta, vraćaju se obaveze koje je apsolvent marljivo zanemarivao...

Poznato britansko sveučilište dolazi u Zagreb

Objavljeno 15.06.2016.

Pokaži svijetu što sve hrvatski studenti mogu i iskoristi jedinstvenu priliku direktnog upisa na jedno od najcjenjenijih britanskih sveučilišta – Canterbury Christ Church University.

Profesorica otkriva: jednu stvar studenti ne rade, a ključna je za uspjeh na fakultetu

Objavljeno 02.05.2016.

Nije tajna niti sramota da se na početku studija najčešće bojimo svojih profesora i predavača.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se