Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom kraj studiranja

DNEVNIK APSOLVENTA: S ovim mislima otišao sam na obranu

Objavljeno 23.09.2016.

Apsolvent je odsad bivši naziv našeg studenta koji nas je uveseljavao svojim avanturama u posljednjih nekoliko mjeseci. Bilo je to burno i žestoko razdoblje, koje je tako i završilo. Stoga mu nemojte zamjeriti što je zakasnio koji dan s ispisivanjem posljednje stranice svog dnevnika.

DNEVNIK APSOLVENTA: Pripreme za najvažniji dan u životu

Objavljeno 15.09.2016.

Naš apsolvent se polako približava kraju svog studentskog života. Ostalo je još nekoliko formalnosti koje mora ispuniti prije najvažnijeg dana u životu. I ne, ne radi se o vjenčanju.

Kad stvarnost pokuca na vrata: stvari o životu koje shvatiš nakon diplome

Objavljeno 02.03.2016.

Nova generacija mladih akademskih građana i građanki uskoro će dobiti svoje diplome i kročiti u surovu realnost poslova, stanarina, kredita i ugovora o radu.

8 stvari koje moraš napraviti tijekom zadnjeg semestra na faksu

Objavljeno 24.02.2016.

Zadnji semestar prije odlaska u nepoznato... Niste mislili da će ovako brzo doći, zar ne?

Stvari koje će vam se dogoditi kad završite fakultet

Objavljeno 28.07.2015.

Možda ste još na drugoj godini fakulteta shvatili da ne trebate ništa pretjerano očekivati od te ustanove, a možda ste bodrili same sebe da će biti sve ok jednom kad se zauvijek oprostite sa studentskim životom i krenete osvajati stvarni svijet.

Znakovi koji pokazuju da se približavaš diplomi

Objavljeno 17.04.2015.

Sjećaš li se svoje godine na faksu kad si bio/la brucoš/ica? Svijet je izgledao drugačije, zar ne? Kraj fakulteta izgledao je miljama daleko, a o pisanju diplomskog rada da ni ne pričamo. No, kad se približiš kraju svoje karijere studenta/ice, neke će se stvari promijeniti.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se