Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom magistar

Titule naše svagdašnje: Mladić ukazao na apsurd - kada postanete sveučilišni specijalist ne dobivate dodatak na plaću

Objavljeno 07.03.2019.

Luka Huzjak, 29-godišnji profesor njemačkog i slovačkog jezika, dakle magistar edukacije njemačkog i slovačkog jezika, preko portala MojFaks odlučio je ukazati na jedan apsurd. Pogađate? Radi se o visokom obrazovanju u Hrvatskoj.

Plagirani plagijat? Da, toga ima samo kod nas: Profesor splitskog fakulteta optužen za prepisivanje diplomskog

Objavljeno 08.08.2018.

Prepisivanje akademskih radova nije u skladu s etičnim kodeksima visokih učilišta u Hrvatskoj, a i dalje se kod nas tu i tamo otkrije da je netko prepisao svoj završni, diplomski ili doktorski rad. O plagiranom doktoratu bivšeg ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišića pričalo se dok dotični nije smijenjen. Sada se otkrilo da ima plagijata i među akademskim radovima profesora.

Mladi magistar strojarstva upozorava: Ne nasjedajte na ovakve ponude za posao!

Objavljeno 15.12.2017.

Ako vam se učini da nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, najčešće ste u pravu. Naučio je to i ovaj mladi magistar kojemu je na e-mail adresu stigla primamljiva ponuda za posao...

U Hrvatskoj nezaposleni magistar – u Norveškoj magistar s plaćom od 24 tisuće kuna

Objavljeno 03.11.2014.

Dvije i pol godine učenja norveškog u privatnoj školi stranih jezika u Zagrebu, prikupljanja svih potrebnih dokumenata i beskrajna doza strpljenja i odlučnosti kako bi se stiglo do cilja. Sve je to prošao 37-godišnji Sinjanin Zoran Šabić , magistar novinarstva i medicinski brat, otkako je odlučio potražiti bolji život u Oslu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se