Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom menstruacija

 Koristile su toalet papir za 'one' dane: Studentica potrošila svoj novac na higijenske uloške za siromašne djevojke

Objavljeno 24.04.2019.

Svaki mjesec djevojke troše novce na higijenske potrepštine kada nastupe 'oni' dani. Ulošci, tamponi ili menstrualne čašice, proizvodi su koje žene koriste kada je riječ o menstruaciji te oni ne koštaju malo. Baš zato je jedna studentica odlučila vlastitim novcem za studiranje siromašnim ženama osigurati higijenske proizvode za 'one dane u mjesecu' jer su to tada koristile toalet papir.

Dosta je bacanja iskorištenih uložaka: Studentice Sara i Mia osmislile 'Period' – proizvod koji će djevojkama olakšati 'one' dane

Objavljeno 30.01.2019.

U današnje vrijeme djevojke imaju dosta proizvoda na raspolaganju kada je u pitanju menstruacija. Ulošci, tamponi i menstrualne čašice uobičajene su stvari koje djevojke uvijek imaju pri ruci, a sada je za 'one' dane tu i novi proizvod. Zove se 'Period.' te je nastao zbog dvije studentice s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu.

Student izostao s ispita zbog menstrualnih bolova

Objavljeno 10.12.2015.

To je nama naša borba dala, drage kolegice!

22 djevojke, 22 odgovora: zašto koriste kontracepcijske pilule?

Objavljeno 17.07.2014.

Ekipa s Buzzfeeda osmislila je genijalan, a tako jednostavan eksperiment. Odlučili su pitati 22 svoje zaposlenice zašto koriste kontracepcijske pilule, a rezultat je bio očekivan: svaki odgovor bio je poseban i duhovit na jedinstven način!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se