Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom menza

Menze na udaru studenata s Ekonomije: Probavaju i fotkaju hranu da vi lakše odlučite gdje ćete jesti

Objavljeno 25.04.2017.

'Food bloganje' se u posljednjih nekoliko godina razvilo u pravi biznis, a stručnjaci s gastronomskog područja postaju sve cjenjeniji. S pisanjem i recenziranjem hrane iz zagrebačkih menzi krenuli su i dečki sa zagrebačkog Ekonomskog faksa, a osim što tako informiraju studente, dobro se zezaju.

Podmukli udar na studentski džep i želudac: Drastično poskupljuje cijena obroka u menzama

Objavljeno 31.03.2017.

Studenti kao poslovično siromašna populacija prvi na svojim plećima osjete kad nešto pođe po zlu. Ovaj put umjesto pleća osjetit će na želucima jer država smanjuje subvencioniranje obroka u menzama.

Sveučilište u Koprivnici napokon dobiva menzu, ali i nove preddiplomske i diplomske studije

Objavljeno 28.03.2017.

Za Sveučilište Sjever u Koprivnici spremaju se brojni projekti, a neki od njih uključuju gradnju menze 'na licu mjesta' te obnova dvije zgrade koje žele pretvoriti u znanstveno-istraživački centar.

Bez toplog obroka do proljeća? Zbog smrzavanja cijevi studenti osuđeni na sendviče

Objavljeno 10.01.2017.

Ekstremno niske temperature stvaraju probleme u Dalmaciji: smrzavanje cijevi u Splitu, Dubrovniku, Šibeniku i drugim gradovima stvara probleme stanovnicima koji su ostali bez tekuće vode. No, u Šibeniku smrznute cijevi znače i nestašicu toplih obroka u menzi.

Studenti u Koprivnici konačno dobili novu menzu, ali i novi problem

Objavljeno 21.11.2016.

Na licima koprivničkih studenata može se zamijetiti olakšanje: napokon će super-markete i pekare zamijeniti 'hranom na žlicu' u novoj menzi. No, nažalost, organiziranjem subvencionirane prehrane njihovi problemi nisu do kraja riješeni.

Pernar i student na zadatku: Usporedili smo saborski ručak s onim u studentskoj menzi - evo kako izgleda i koliko košta

Objavljeno 16.11.2016.

Prije prvih saborskih sjednica, prije njegovih izjava u Saboru koje su 'zapalile' internet, Ivan Pernar je na Facebooku pokazao da je ručak u saborskom restoranu jeftiniji od onoga u studentskoj menzi.

Tresla se brda, rodilo se niš': unatoč prijetnjama sindikalista, SC ipak radi

Objavljeno 16.11.2016.

Unatoč najavljenom štrajku, zaposlenici SC-a jutros ipak rade.

Studenti Varaždina i Koprivnice nisu ravnopravni: Razlike prve upadaju u oči

Objavljeno 07.11.2016.

Neravnopravnost studenata koji dijele samo jedan zajednički nazivnik - onaj Sveučilišta Sjever - najočiglednija je na primjerima menze i studentskom smještaja koji su studentima ujedno i najvažniji...

Netko za gusjenice? Ako odaberete blitvu u menzi, besplatno dobivate i ove proteinske dodatke

Objavljeno 24.10.2016.

Dok neki ručak jedu kod kuće, drugi to čine u menzi. Ovi drugi moraju biti spremni na iznenađenja u svojim menzaškim obrocima jer će barem jednom u svom tanjuru pronaći dlaku ili kukca.

Studenti u Čakovcu napokon mogu odahnuti: odlučeno gdje će biti nova menza

Objavljeno 21.10.2016.

Nakon što je vijest o tome da su studenti koji se školuju na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i odsjeku Učiteljskog fakulteta u Čakovcu ostali bez studentske menze odjeknula u medijima, održan je radni sastanak kojim je ovaj problem napokon riješen.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se