Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom menze

Menze na udaru studenata s Ekonomije: Probavaju i fotkaju hranu da vi lakše odlučite gdje ćete jesti

Objavljeno 25.04.2017.

'Food bloganje' se u posljednjih nekoliko godina razvilo u pravi biznis, a stručnjaci s gastronomskog područja postaju sve cjenjeniji. S pisanjem i recenziranjem hrane iz zagrebačkih menzi krenuli su i dečki sa zagrebačkog Ekonomskog faksa, a osim što tako informiraju studente, dobro se zezaju.

Kupujmo tuđe: U ovim menzama studenti će jesti uvozna jaja iz Poljske

Objavljeno 01.03.2017.

Nedavno je Hrvatsku 'prodrmala' afera salmonela koju je uzrokovalo zaraženo meso, ali i stara jaja, najčešće ona uvezena iz Poljske. Iako je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić stao na stranu domaćih proizvođača, Studentski centar je za studente ipak odabrao poljska jaja.

TOP LISTA: Najgori obroci u hrvatskim menzama ove akademske godine

Objavljeno 24.06.2016.

Prisjetimo se ovogodišnjih pobjedničkih obroka u menzama diljem Hrvatske koji su zgrozili, prestrašili i nasmijali studente.

Izračunao kako nas pljačkaju na kečapu: novi normativ povisio profit na 5000%

Objavljeno 17.06.2016.

Jedan se student bacio u računanje zarade na porcijama kečapa koje studenti dobivaju u zadarskoj "maloj menzi".

Mirko i Eat Different: savjeti za zdravu prehranu koji će vam zbilja koristiti

Objavljeno 21.04.2016.

Eat Different je zanimljiv kanal koji vam nudi svakodnevne zabavne savjete o zdravoj prehrani i načinu života, zdravim namirnicama i super sniženjima na kojima se isplati kupiti nešto fino i hranjivo, a sve to uz voditelja koji na glavi nosi kapicu sa svoje promocije...

Val nezadovoljstva hranom: Sprema li se pobuna protiv 'menzaških' obroka?

Objavljeno 16.03.2016.

Na društvenim mrežama širi se nezadovoljstvo hranom iz studentskih menzi, a čini se da hrana iz menze na Cvjetnom nosi ovogodišnju pobjedničku titulu najgore u kategoriji.

Trećina studenata nezadovoljna higijenskim uvjetima u hrvatskim menzama

Objavljeno 23.11.2015.

Ured za studentski standard i kvalitetu pri Vijeću studenata VIVŠ RH napravio je istraživanje javnog mnijenja među 915 studenata državnih i privatnih veleučilišta i visokih škola na temu studentske prehrane.

ANKETA: Kvaliteta prehrane studenata - što i kako jedu hrvatski studenti?

Objavljeno 26.11.2014.

Jedna od stvari kojom nas plaše prije odlaska na faks, uz priče o očajnim studentskim domovima i kolegama koji vječno lutaju hodnicima jer ne žele diplomirati, svakako je grozomorna prehrana zbog koje ćete se sigurno udebljati nekoliko kilica.

Jastozi, veganska hrana i svijeće: ovako izgledaju najbolje menze!

Objavljeno 21.10.2014.

Ako se osjećate jadno kada dođete u neku od naših menza zbog slabog izbora jela, hladnih lazanja ili salate s crvima, sad ćete se osjećati još jadnije.

Položen kamen temeljac za najluksuzniju zagrebačku menzu!

Objavljeno 23.04.2014.

Menza, dvorana za sastanke i prostorije za smještaj studenata i profesora na razmjeni, i to na krovu restorana, dio su projekta Zeleni paviljon koji će se graditi na Agronomskom fakultetu, a čiji kamen temeljac je položen jučer.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se