Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom mobiteli

Profesor zabranio mobitele na kolokviju, ali ovo nije očekivao: Lukavi student ipak napisao ispit sa slušalicama u ušima

Objavljeno 12.04.2018.

Nije čudo što su profesori alergični na mobitele: studenti ih često koriste i na predavanjima. Osobito su problematični tijekom ispita stoga sve više profesora zabranjuje unošenje mobitela u dvorane u tim prilikama. Istu praksu primjenjuje i ovaj profesor, ali ovaj put nadmudrio ga je student koji ne može bez svoje omiljene glazbe - čak ni na kolokviju.

Bez mobitela na hrvatskim fakultetima: Domaći studenti komentiraju kako bi preživjeli predavanja nakon zabrane

Objavljeno 27.03.2018.

Teško je pobjeći od mobitela i uporabe istog u bilo koje doba dana i noći te na bilo kojem mjestu. Studenti u priči s mobitelima nisu iznimka jer se ponekad čini kao da im je taj uređaj srastao s rukom pa surfaju i 'skrolaju' tijekom predavanja, a nerijetko im mobitel služi i kao šalabahter na ispitima.

Koristili ih umjesto kalkulatora – profesorima prekipjelo: Ovaj hrvatski fakultet zabranio je korištenje mobitela

Objavljeno 07.02.2018.

U slučaju opetovanog kršenja pravila studentima prijeti privremeno pa i trajno isključenje sa studija...

Jesenski noviteti za mlade u Hrvatskom Telekomu

Objavljeno 05.09.2016.

Hrvatskom Telekom donosi pregršt noviteta za ljubitelje mobilnih tehnologija i gadgeta. Uz novu ponudu za mlade koja pruža dodatni 1 GB, Hrvatski Telekom predstavlja i novosti u hardware kategoriji te izmjenu brzine na maksimalnih do 262,5 Mbit/s na svim Najboljim tarifama...

Mobitel dodirnemo čak 221 put na dan, s njim idemo i spavati

Objavljeno 20.03.2015.

U svijetu ima preko četiri milijarde mobitela od čega polovica otpada na one pametne. S njima liježemo i budimo se, a dodirujemo ih i 221 put dnevno.

Ovaj video trebao bi vas natjerati da prestanete buljiti u ekrane – je li uspio?

Objavljeno 02.10.2014.

Znate li da prosječna osoba potrati 4 godine svog života gledajući u mobitel? Nije li ironično da smo ljudski dodir zamijenili 'touch screen-ovima'?

Ne znaš koliko dnevno visiš na mobitelu? Zna aplikacija Menthal!

Objavljeno 30.01.2014.

Otkad su se pojavili pametni telefoni, ljudi neprestano prčkaju po njima. Notifikacije, poruke, prognoza, mailovi.. zvrckanju nema kraja.

Tko putuje za blagdane – neka napuni mobitel ovim aplikacijama!

Objavljeno 02.12.2013.

Bliži se period putovanja, odmaranja, skijanja, možda i pokoje ozljede, kratkotrajnih romansi i inih divota vezanih uz taj neobičan ljudski hobi – turistička putovanja.

Istraživanje – studenti konstantno šalju SMS-ove pod predavanjima

Objavljeno 15.11.2013.

Mobiteli su postali uređaji koji su nezaobilazan dio naših života, stoga ne čudi da su stalno pored nas pa čak i kada spavamo. Međutim, koristimo ih sve više u situacijama kad doista ne bismo trebali.

Veliki posao: Microsoft kupuje Nokiju za 5,44 milijarde eura!

Objavljeno 03.09.2013.

Microsoft je objavio kako kupuje Nokijine odjele proizvodnje smartphonea i usluga. Jučer su službeno Nokia i Microsoft objavili da su obje kompanije odlučile odobriti ovu transakciju. Microsoft će u dogledno vrijeme preuzeti sve Nokia odjele proizvodnje proizvoda i usluga, patente i usluge vezane uz navigacijske karte.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se