Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom moda

Stan u najam iz pakla: 'Za jednu prostoriju stanodavka je izjavila da nije za živjeti i da treba renovaciju'

Objavljeno 02.07.2019.

Sezona masovnih traženja stanova u najam za studente u Zagrebu već je odavno počela, a problema je sve više – od astronomskih cijena stanarina, stanja u kojem su ti stanovi, do problema sa stanodavcima. U potrazi za stanovima po Zagrebu, otkrili smo da na Facebooku postoji i tzv. Crna lista stanova.

Što nakon diplome na studiju modnog dizajna? Sve je više diplomaca, a sve manje posla

Objavljeno 15.11.2018.

Studij modnog dizajna iz godine u godinu privlači sve više mladih koji se vide u modnoj industriji, ali kada je riječ o poslu – na tržištu rada nema mjesta za većinu diplomaca tog sektora.

Kao s modne piste: Student pokrenuo stranicu samo s fotkama 'fashion bakica' s ulice

Objavljeno 29.08.2018.

Instagram profili koji prikazuju uličnu modu u različitim gradovima uvijek imaju puno 'pratitelja' pa čak i onih koji nisu 'fashion' nastrojeni. Zašto? Zato što zapravo prikazuju ljude te kulturu grada što je uvijek zanimljivo vidjeti. Takav jedan profil pokrenuo je tajanstveni talijanski student, a ono što on ondje prikazuje su moderne bakice s ulica Milana.

Što se fura ovog proljeća? Zagrebački studenti pokazali svoje lepršave modne kombinacije u dvorištu SC-a – FOTO

Objavljeno 23.04.2018.

Proljeće je odavno pokucalo na vrata pa su mjesta na koja svakodnevno svraćaju studenti preplavljena šarenim 'outfitima'.

Otkrio ju je Modni mačak: Studentica Ana oduševljava svojim modnim ilustracijama, a očarat će i vas

Objavljeno 16.03.2018.

Znate li što povezuje modu, 'fashion' komade i umjetnost? Odgovor je: modna ilustracija. Ova vrsta umjetničke forme postoji više od 500 godina, a svoje pobornike pronalazi kod svih godišta i spolova. Upravo se modnom ilustracijom bavi studentica Ana Grgurić i svojim djelima oduševljava korisnike Instagrama baš kao i domaće zvijezde.

Ideš u Milano? Prijavi se za stipendiju od 7800 eura i studiraj u prijestolnici modne industrije

Objavljeno 31.10.2017.

Poznavatelji i ljubitelji mode već znaju da je Milano idealan grad za studiranje u 'fashion' području. Studenti, ujedno državljani EU, mogu ostvariti pravo na stipendiju koja premašuje iznos od 7000 eura, ali samo ako ispunjavaju određene uvjete i prijave se do 1. prosinca.

U društvu najboljih hrvatskih dizajnera: Studentice blizanke pokrenule vlastiti modni brend

Objavljeno 22.05.2017.

Nije rijetkost da sestre ili braća krenu u zajednički biznis, a isto su napravile i blizanke Zorica i Anita Vlatković. Na zadnjoj godini fakulteta krenule su putem dizajna, a posao su raspodijelile na kreativni dio i na financijski.

Dvorište SC-a kao modna pista: Proljetne kombinacije zagrebačkih studenata obaraju s nogu

Objavljeno 23.03.2017.

Drugi semestar je već odavno počeo, a osim što donosi hrpu učenja, za sobom povlači i proljeće koje je razveselilo mnoge studente.

Modne kreacije studenta TTF-a objavljene u prestižnom talijanskom časopisu

Objavljeno 12.07.2016.

Mladi dizajner iz Đakova izdvojen je u selekciji najboljih novih talenata na stranicama talijanskog izdanja časopisa Vogue.

Nezadovoljan kvalitetom odjeće student iz Zagreba pokrenuo vlastiti modni brand - Pocket.hr

Objavljeno 05.05.2016.

Sigurno vam se više puta dogodio neuspjeli shopping: što zbog lošeg materijala, čudnog dizajna ili nedostatka određenog konfekcijskog broja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se