Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom najam

Pomama u sveučilišnim gradovima: Provjerite koliko su ove godine porasle cijene najma stanova

Objavljeno 05.09.2017.

Skorašnji početak akademske godine utjecao je na cijene najma stanova u Zagrebu, a rast ponude i cijena pokazuju i ostali gradovi s većim brojem fakulteta - Rijeka, Split, Zadar, Osijek i Varaždin.

'Zamijenimo sinove': Otac brucoša iz Zagreba koji će studirati u Rijeci otkrio kako do besplatnog smještaja

Objavljeno 18.08.2017.

Tata zagrebačkog brucoša koji je upisao Pomorski fakultet u Rijeci, došao je na vrlo zanimljivu ideju. Svoju ideju pretočio je u oglas o kojem priča cijeli Facebook, a on predlaže da njegov sin koji ide studirati u Rijeku zamijeni sobu sa studentom iz Rijeke koji ide na studij u Zagreb jer nije upao u dom.

Sramota u Splitu: Iznajmljivačica htjela izbaciti studente zbog turista, svađala se, a jednog i ugrizla

Objavljeno 12.07.2017.

Još jedan incident dobro poznat mnogim studentima koji studiraju na Jadranu i muku muče s traženjem smještaja u sezoni...

Dobitnik nagrade za najgoreg stanodavca: Nema ni na wc bez plaćanja

Objavljeno 03.01.2017.

Uz psihičku pripremu za studiranje, upoznavanje novog grada i novih kolega, studenti koji zbog studija dolaze u neki drugi grad moraju se pripremiti i za susret sa stanodavcima od kojih su neki, najblaže rečeno, čudni i neugodni.

Vodič za unajmljivanje: upozorenja i savjeti koji će ti pomoći da nađeš super stan i normalnog stanodavca

Objavljeno 28.09.2016.

Svi oni koji su pokupili prnje i zaputili se studirati u drugi grad, a nisu aplicirali za dom, moraju se suočiti s neizbježnim: morat će unajmiti stan i krenuti u lov na onaj koji odgovara njihovim preferencijama.

Oprez kada dajete polog: Student iz Bjelovara ostao bez stana i novaca

Objavljeno 16.10.2015.

U kolovozu je sin Renate G. iz Bjelovara ostavio polog zetu vlasnice stana koja je u tom trenutku bila odsutna pa nije bilo moguće sastaviti ugovor o najmu. Od tada, svjedoči Renata G., počinju problemi.

Natrag u domove do Božića: dotad stanarina od 150 eura mjesečno

Objavljeno 18.08.2015.

Iako s mjesec dana zakašnjenja, od sutra će u studentskim domovima Stjepan Radić i Cvjetno naselje umjesto studenata svakodnevno biti radnici. Naime, konačno počinje njihova obnova, što znači i da će do kraja radova više od 4500 studenata biti bez smještaja.

Zbog zatvaranja studentskih domova - kreće potraga za stanovima u Zagrebu

Objavljeno 03.08.2015.

Zbog obnove studentskih domova u Zagrebu očekuje se veća potražnja stanova za najam. Cijena najma iznosi od 7 do 12 eura po kvadratu, ovisno o lokaciji i uređenosti.

Podstanari oprez: djevojka u unajmljenom stanu pronašla 11 skrivenih kamera

Objavljeno 09.05.2014.

A mislili ste da je vlaga najgori problem stanova koje unajmljujete!

Cijene najma stanova padaju – u kojem dijelu grada ćete proći najjeftinije?

Objavljeno 04.03.2014.

Dobre vijesti za sve studente koji nisu imali sreće dobiti mjesto u domu – cijene stanova i dalje su u padu, posebno u nekim dijelovima grada Zagreba.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se