Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom nakon diplome

Od studenta generacije do osobe koju nitko ne želi zaposliti: Jelena je odlikašica, 40 puta se prijavljivala za posao i svaki put je ODBIJENA

Objavljeno 26.06.2020.

U potrazi za poslom nije bilo dovoljno to što je i preddiplomski i diplomski studij završila visokim prosjekom. Odbijali su je i odbijali, ali to nije pokolebalo Jelenu da nastavi s obrazovanjem... i traženjem posla.

Život nakon faksa: 7 paničnih faza kroz koje ćete proći kad donesete diplomu kući

Objavljeno 10.05.2018.

Nekima je ovo posljednja godina srednje, a drugima pak faksa. I dok čekate tu obranu diplomskog rada i svečanu dodjelu diploma, nemoguće je ne zapitati se – što nas čeka nakon svega toga?

Od spavanja do čišćenja: Stvari koje nam postanu važne tek kad završimo faks

Objavljeno 29.12.2016.

Tijekom studija nam je uglavnom sve oprošteno pa zato i postoji izreka da se mladost izjednačava s ludošću, ali kad tad svi diplomiraju pa se život okrene za 180 stupnjeva.

Ispeci pa upiši: pitanja na koja moraš odgovoriti ako razmišljaš o poslijediplomskom studiju

Objavljeno 16.05.2016.

Zadnji semestar tvog diplomskog studija: stres je na vrhuncu, kava teče u potocima, a svi članovi obitelji žele znati što ćeš kad diplomiraš... Zvuči kao najgori trenutak u životu za odlučivanje o poslijediplomskom obrazovanju, zar ne?

10 stvari koje ti mogu proći samo na faksu

Objavljeno 14.03.2016.

Mladi ljudi neuništivi su samo između 18. i 22. godine. Neki će možda taj period uspjeti protegnuti na još koju godinu, ali to im nikada neće ići u prilog.

Iznenađujuće stvari koje će ti nedostajati nakon diplome

Objavljeno 04.03.2016.

Kad ti se približavaju rokovi ili moraš napisati gigantski seminar, lako je pomisliti koliko će ti život biti bolji jednom kad diplomiraš. Pa brojiš dane, križaš ih na kalendariću i sanjariš o slobodi.

Imaš diplomu i što sad: savjeti za život u stvarnom i okrutnom svijetu

Objavljeno 08.12.2015.

Napokon je gotovo! Izborio/la si se s predavanjima, gomilama seminara i reakcijskih tekstova, a o podcrtavanju riječi u knjigama i skriptama da ne pričamo!

Kako je nekadašnji ferovac nakon diplome 'preko noći' postao uspješni poduzetnik

Objavljeno 19.05.2015.

Stjepan Pavlek neobičan je štreber. Nekadašnji ferovac širokog osmjeha danas je uspješni poduzetnik koji prvi za sebe kaže da nije tipičan geek. Umjesto ganjanja ocjena, na fakultetu je putovao je u studentskoj udruzi, upijao iskustva i širio horizonte...

Post-diplomsko čišćenje: ove stvari baci jednom kad diplomiraš

Objavljeno 24.04.2015.

Čak i ako si cijelo vrijeme studiranja proveo/la u malenom sobičku u jednom od domova, vjerojatno ćeš do kraja faksa skupiti gomilu stvari koje su ti zatrebale, ali sasvim sigurno više neće jednom kad diplomiraš...

Barem 4 razloga: zašto je dobro nakon diplome živjeti s roditeljima

Objavljeno 23.04.2015.

Sigurno si svjedočio/la reakcijama kolega kad im netko od prijetalja objavi da se nakon diplome vraća u roditeljsko gnijezdo. Iako je u Hrvatskoj situacija takva da većina mladih čak do tridesete godine živi s roditeljima, svi mi sanjamo da ćemo nakon fakulteta poletjeti i emancipirati se u svojoj gajbi.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se