Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom nasilje

Student tuži fakultet zbog nasilja – ispitni rok ga psihički i fizički 'uništio'

Objavljeno 10.05.2018.

'Čim sam okrenuo ispit, znao sam da slijedi krvoproliće.'

Nasilje ispred Ekonomskog fakulteta! Dečko udarao djevojku - studenti tvrde: 'Policija nije stigla ni nakon 20 minuta'

Objavljeno 28.11.2017.

U ponedjeljak poslijepodne, oko 17 sati, studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu svjedočili su neugodnoj sceni fizičkog maltretiranja. Nitko od prolaznika ni promatrača nije intervenirao, a policija na mjesto događanja nije stigla ni nakon 20 minuta od dojave.

Dolaze studentice, direktorice, profesorice: Student kriminalistike Ante djevojke podučava samoobrani

Objavljeno 17.08.2017.

Tečaj samoobrane nije ništa novo, ali očito je potražnja za time porasla s obzirom na to kakve se sve tragedije i nasilje događaju. Mladi i stariji mahom upisuju radionice samoobrane, a jedan policajac, ujedno i student kriminalistike, održava takve tečajeve za ženski dio populacije.

Ošamarila i ugrizla studenticu: Kradljivica crne kose 'operira' po domu

Objavljeno 21.02.2017.

Nije tajna da s dolaskom lijepog vremena lopovi kradu bicikle parkirane van paviljona i da se sumnjive osobe često motaju hodnicima domova, ali ovo je prvi puta da je situacija eskalirala.

Vozač autobusa maltretirao studenticu, a putnici gledali

Objavljeno 15.10.2015.

Vozač tvrtke autoprijevoznik Lasta, Goran Mišić, fizički je nasrnuo na studenticu Đurđicu Ilić, nakon kraće rasprave oko plaćanja prtljaga i karte. Putnici su mirno promatrali ovaj incident.

Video koji je podijelio javnost: jesu li studenti nasilnici ili je to profesor?

Objavljeno 03.08.2015.

Ovog vikenda na Telegraf.rs. portalu osvanuo je članak pod nazivom 'NEVEROVATAN SNIMAK SA SRPSKOG FAKULTETA: Fizički obračun profesora i studenata?!'

Svaki treći student silovao bi ženu kada za to ne bi morao odgovarati!

Objavljeno 15.01.2015.

Studija objavljena u časopisu 'Violence and Gender' otkrila je da bi čak trećina američkih studenata silovala ženu ako zbog tog čina ne bi snosili posljedice.

Seminarski radovi studenata progovaraju protiv nasilja nad djecom

Objavljeno 19.11.2014.

U cijelom svijetu danas, 19. studenoga, obilježava se Međunarodni dan prevencije zlostavljanja djece. Taj nas dan podsjeća na ulogu svakoga od nas da djeci svakodnevno pružamo mnogo ljubavi, podrške, razumijevanja, znanja te sigurno mjesto za odrastanje.

Dalmatinski studenti na krivom mjestu u krivo vrijeme

Objavljeno 28.03.2012.

S obzirom na trenutno aktualne događaje povezane s nedavnim napadima na dalmatinske studente u Zagrebu od strane pojedinaca, Udruga studenata grada Splita – krovna organizacija koja okuplja splitske studente na Sveučilištu u Zagrebu – odlučila se javnosti obratiti sljedećim priopćenjem u kojem će iznijeti i elaborirati svoje stavove o spomenutom, ali i ostalim sličnim slučajevima u kojima žrtvama nasilja postaju osobe koje su se jednostavno našle "na krivom mjestu u krivo vrijeme".
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se