Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom natječaj

Raspisan 'Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima'

Objavljeno 18.06.2014.

Sukladno odluci Ministarstva, znanosti, obrazovanja i sporta raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studenskim domovima za akademsku godinu 2014./2015.

Volontiraj u Hrvatskom saboru!

Objavljeno 16.06.2014.

Hrvatski sabor objavio je na svojoj internetskoj stranici poziv za volontiranje zastupnicima u Hrvatskom saboru u akademskoj godini 2014./2015.

Raspisan drugi natječaj za studentske programe u ovoj godini!

Objavljeno 29.04.2014.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu sukladno članku 58. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu na 10. sjednici pod točkom 2 dnevnog reda donosi odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih programa pri Sveučilištu u Splitu za 2014. godinu koji će započeti s realizacijom do studenoga 2014. godine.

HŽ poziva studente: osmislite slogan i otputujte kamo želite!

Objavljeno 17.04.2014.

HŽ putnički prijevoz objavio je poziv svim studentima da sudjeluju u osmišljavanju njihovog novog slogana.

Uslikaj najljepša mjesta u Hrvatskoj i osvoji vikend u Dubrovniku!

Objavljeno 24.04.2013.

Povodom ulaska Hrvatske u Europsku Uniju 1. srpnja, Foto dani mladih organiziraju natječaj za najoriginalnije slike Lijepe Naše. Projekt „Najbolje u Hrvatskoj za EU“ omogućava mladima da prikažu Hrvatsku iz vlastite perspektive i osvoje vikend za dvoje u Dubrovniku, a ako bude sreće, jednog od fotografa čeka i posao.

Imaš dobru ideju? Raspisan je Natječaj za studentske projekte

Objavljeno 12.03.2013.

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je na sjednici održanoj 8. ožujka 2013. donijela odluku o raspisivanju Natječaja za studentske programe u 2013. godini.

Pridružite se natjecanju App Start Contest uz stotine studenata!

Objavljeno 04.03.2013.

App Start Contest, natjecanje studentskih timova u izradi mobilnih i Web aplikacija i ove godine poziva zainteresirane studente svih hrvatskih fakulteta i veleučilišta da budu dio mobilne revolucije koja je zahvatila cijeli svijet.

IAESTE otvara Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu

Objavljeno 31.10.2011.

IAESTE Croatia hrvatska je udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti, a glavna aktivnost udruge je prikupljanje stručnih praksi od hrvatskih poslodavaca te razmjena istih s nekima od 85 zemalja IAESTE članica.

Još dva dana do završetka natječaja za dodjelu stipendija

Objavljeno 26.05.2011.

Ukoliko ste u potrazi za stipendijom i studirate u Zagrebu, 'pet minuta do 12' je da se prijavite na natječaj Sveučilišta u Zagrebu!

Cocktin izazov za mlade

Objavljeno 18.02.2011.

Cockta je pokrenula jedinstvenu regionalnu kampanju i međunarodni natječaj Nevergreen, putem kojeg će se mladi natjecati za ulogu u Cocktinoj TV reklami i web serijalu Nevergreen...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se