Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom natjecanje

Sport, priroda i društvo: svi žele volontirati na Kampusijadi!

Objavljeno 24.03.2016.

Najveće studentsko sportsko natjecanje, popularna Kampusijada, ove godine održat će se 12. svibnja 2016.

INA poziva studente: natjecanje Freshhh nudi vam bogate nagrade i mogućnost zaposlenja

Objavljeno 08.03.2016.

INA već sedmu godinu zaredom poziva studente da se uključe u međunarodno virtualno natjecanje Freshhh u kojem se za pobjedu bore upravljajući svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

VIDEO: Studentica pojela gigantski hamburger, krumpriće i shake u manje od 10 minuta

Objavljeno 04.03.2016.

Pomislit ćete: 'Ova sitna, mršava, krhka i simpatična plavuša? Skoro kilogram mesa, gusti milkshake i krumpiriće? Nema šanse!' O, ima, ima...

Prijavi se na Mozgalo i saznaj temu natjecanja na svečanom otvorenju

Objavljeno 03.03.2016.

Službeno su započele prijave na natjecanje Mozgalo! Svi studenti zainteresirani za rudarenje podataka i izradu Big Data rješenja prijaviti se mogu od 2. ožujka do 13. ožujka putem obrasca na web stranici Mozgala.

Studentsko Business Plan natjecanje: postani poduzetnik

Objavljeno 11.12.2015.

Prijavite se na studentsko Business Plan natjecanje i osvojite naprednu edukaciju i mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb!

Proglašeni pobjednici nacionalnog moot court natjecanja studenata pravnih fakulteta

Objavljeno 13.05.2015.

Moot Court Croatia je natjecanje u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na moot court natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta, a okuplja samo najbolje studente prava iz cijele Hrvatske.

Sadili tikvice i zaradili upis na fakultet

Objavljeno 28.04.2015.

Srednja škola “Braća Radić” iz Kaštel Štafilića - Nehaja, ugostila je 23. i 24. travnja sudionike Državnog natjecanja učenika u Obrazovnom sektoru poljoprivreda, prehrana i veterina u disciplinama agro, flora, nutri-vita i veterinarski tehničar.

Nagradno natjecanje za studente 'Danas sam ja učitelj'

Objavljeno 20.01.2015.

Svi kreativni studenti nastavničkih smjerova koji imaju inovativne ideje po pitanju primjene tehnologije u školstvu pozvani su na nagradno natjecanje 'Danas sam ja učitelj'.

'Let, a ne omlet': studenti se borili s Newtonovim zakonom gravitacije

Objavljeno 17.10.2014.

Smijehom, oduševljenjem i dobrom zabavom popraćeno je sinoć još jedno originalno natjecanje. Osijek je i ove godine bio domaćinom Red Bull Gravity Challengea. Riječ je o natjecanju u kojem se glavni akteri ne natječu jedni protiv drugoga, nego protiv - Newtona!

Podržite studenta koji želi očistiti Atlantik od mikroplastike

Objavljeno 16.04.2014.

Pomozite svojim lajkom studentu koji želi otići na eko-ekspediciju koja će Atlantik očistiti od mikroplastike: "Pošto se želim baviti istraživanjem mikroplastike u Jadranu u budućnosti ovo mi je jedinstvena prilika za učiti i dobiti iskustvo, a vi imate jedinstvenu priliku poslati kolegu studenta na istraživačko jedriličarsku ekspediciju života!"
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se