Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom natjecanje

VIDEO: Studentica pojela gigantski hamburger, krumpriće i shake u manje od 10 minuta

Objavljeno 04.03.2016.

Pomislit ćete: 'Ova sitna, mršava, krhka i simpatična plavuša? Skoro kilogram mesa, gusti milkshake i krumpiriće? Nema šanse!' O, ima, ima...

Prijavi se na Mozgalo i saznaj temu natjecanja na svečanom otvorenju

Objavljeno 03.03.2016.

Službeno su započele prijave na natjecanje Mozgalo! Svi studenti zainteresirani za rudarenje podataka i izradu Big Data rješenja prijaviti se mogu od 2. ožujka do 13. ožujka putem obrasca na web stranici Mozgala.

Studentsko Business Plan natjecanje: postani poduzetnik

Objavljeno 11.12.2015.

Prijavite se na studentsko Business Plan natjecanje i osvojite naprednu edukaciju i mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb!

Proglašeni pobjednici nacionalnog moot court natjecanja studenata pravnih fakulteta

Objavljeno 13.05.2015.

Moot Court Croatia je natjecanje u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na moot court natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta, a okuplja samo najbolje studente prava iz cijele Hrvatske.

Sadili tikvice i zaradili upis na fakultet

Objavljeno 28.04.2015.

Srednja škola “Braća Radić” iz Kaštel Štafilića - Nehaja, ugostila je 23. i 24. travnja sudionike Državnog natjecanja učenika u Obrazovnom sektoru poljoprivreda, prehrana i veterina u disciplinama agro, flora, nutri-vita i veterinarski tehničar.

Nagradno natjecanje za studente 'Danas sam ja učitelj'

Objavljeno 20.01.2015.

Svi kreativni studenti nastavničkih smjerova koji imaju inovativne ideje po pitanju primjene tehnologije u školstvu pozvani su na nagradno natjecanje 'Danas sam ja učitelj'.

'Let, a ne omlet': studenti se borili s Newtonovim zakonom gravitacije

Objavljeno 17.10.2014.

Smijehom, oduševljenjem i dobrom zabavom popraćeno je sinoć još jedno originalno natjecanje. Osijek je i ove godine bio domaćinom Red Bull Gravity Challengea. Riječ je o natjecanju u kojem se glavni akteri ne natječu jedni protiv drugoga, nego protiv - Newtona!

Podržite studenta koji želi očistiti Atlantik od mikroplastike

Objavljeno 16.04.2014.

Pomozite svojim lajkom studentu koji želi otići na eko-ekspediciju koja će Atlantik očistiti od mikroplastike: "Pošto se želim baviti istraživanjem mikroplastike u Jadranu u budućnosti ovo mi je jedinstvena prilika za učiti i dobiti iskustvo, a vi imate jedinstvenu priliku poslati kolegu studenta na istraživačko jedriličarsku ekspediciju života!"

DanceStar turneja u Rumunjskoj privukla veliki broj natjecatelja

Objavljeno 07.03.2014.

Prošlog vikenda Rumunjska je bila domaćin kvalifikacijskog DanceStar turnira koji je održan u Bukureštu. Sudci su u Rumunjskoj imala težak posao odabira najboljih.

Svjetska nagrada za inovaciju u rukama hrvatskih studenata

Objavljeno 15.05.2012.

Filip Degoricija, student Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta i Matija Jakšić, student Kineziološkog fakulteta (smjer – sportski menadžment) osvojili su prestižno, drugo mjesto na svjetskom natjecanju u inovacijama 'Henkel Inovation Challenge' koje se održalo u Varšavi u Poljskoj. Studenti su izumili energetski učinkovitu foliju 'Persil Foils' pomoću koje se skidaju sve mrlje s odjeće i njome odnijeli drugo mjesto na natjecanju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se