Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom natjecanje

DanceStar turneja u Rumunjskoj privukla veliki broj natjecatelja

Objavljeno 07.03.2014.

Prošlog vikenda Rumunjska je bila domaćin kvalifikacijskog DanceStar turnira koji je održan u Bukureštu. Sudci su u Rumunjskoj imala težak posao odabira najboljih.

Svjetska nagrada za inovaciju u rukama hrvatskih studenata

Objavljeno 15.05.2012.

Filip Degoricija, student Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta i Matija Jakšić, student Kineziološkog fakulteta (smjer – sportski menadžment) osvojili su prestižno, drugo mjesto na svjetskom natjecanju u inovacijama 'Henkel Inovation Challenge' koje se održalo u Varšavi u Poljskoj. Studenti su izumili energetski učinkovitu foliju 'Persil Foils' pomoću koje se skidaju sve mrlje s odjeće i njome odnijeli drugo mjesto na natjecanju.

BEST Code Challenge 2.0. - budi najbolji, istakni svoj rad i znanje

Objavljeno 07.03.2012.

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s tvrtkama IT4U, Netgen i UX Passion organizira natjecanje u programiranju pod nazivom BEST Code Challenge 2.0.

Kako razvijati i programirati aplikacije za Windows Phone 7

Objavljeno 13.01.2012.

Microsoft Hrvatska, u sklopu natjecanja Windows Phone 7 App Challenge, organizira dvodnevno događanje 'WP7 Hackathon', tijekom kojeg će studenti naučiti programirati aplikacije za platformu Windows Phone 7.

Internacionalni studentski sportski turnir u Beogradu

Objavljeno 10.10.2011.

Predstavljamo EuroBelgrade - internacionalni studentski sportski turnir koji će se održati po prvi u Beogradu od 14. do 17. listopada 2011. godine. Glavni organizator ovog događaja je Fakultet organizacijskih nauka u suradnji sa Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja.

Hrvatski studenti i srednjoškolci 3. na Svjetskom prvenstvu u debati

Objavljeno 06.09.2011.

Svjetsko prvenstvo u debati (WSDC) održava se već 23 godine i najveće je međunarodno natjecanje u debati za studente i srednjoškolce. Ovogodišnji domaćin, škotski grad Dundee ugostio je delegacije iz 48 različitih država, a natjecanje je trajalo deset dana.

Budi prvi i otputuj u Veliku Britaniju

Objavljeno 04.03.2011.

U ožujku 2011. godine održati će se natjecanje Laboratorij slave. To je natjecanje koje mladim znanstvenicima i studentima pruža mogućnost za komunikaciju i popularizaciju znanosti.

Wikiracing – nova studentska hit igra

Objavljeno 16.08.2010.

Ovi likovi ne špuraju formule ili rally, ali nisu ni tako daleko. Wikiracing hara studetskom populacijom. Igra je natjecanje tko će doći od jednog nasumično odabranog pojma na wikipediji do drugog u što manje klikova...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se