Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom natpis

Što piše u wc-u, ostaje u wc-u: Škicnite natpise koji krase toalete na popularnom zagrebačkom faksu - FOTO

Objavljeno 16.07.2018.

Tamo 'gdje i car ide pješke', odnosno, wc, jedno je od 'posjećenijih' mjesta na svim fakultetima. Ne treba puno objašnjavati zašto je to tako, a svaki student koji je ušao u toalet na bilo kojem fakultetu mogao je vidjeti flomićima ispisana vrata ili zidove. Bilo tko tko je to pročitao zamijetio je ondje hrpu izmiješanih 'mudrosti' s totalnim glupostima. Tako je i na Filozofskom u Zagrebu.

Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu

Objavljeno 15.01.2018.

Prije nekoliko mjeseci svoje je studente ugodno iznenadio profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu jer je na vrata svog kabineta zalijepio 'Take a smile'. Sličnu stvar je napravila i profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, ali im je uz to dala razlog za plakanje od smijeha.

Smiješni natpisi na vratima studentskih soba

Objavljeno 27.03.2013.

Znamo, ah znamo, malo je mjesta u već i ovako malim studentskim sobama pa se cijeni svaki komadić slobodnog prostora. A što je bolje za izražavanje kreativnosti i maštovitosti od ravne i velike plohe vrata na sobi? Tako je, baš ništa! Vrata studentskih soba tako često postaju ploča, pano ili kako god ih nazvali, na kojoj se nađe svega i svačega. Duhovitost prije svega, stoga evo nekih od najsmješnijih natpisa po studentskim domovima.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se