Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom novac

Krvopije budžeta: Stvari na koje ćete potrošiti najviše novca tijekom studija, a niste o njima niti razmišljali

Objavljeno 05.09.2017.

'Pare nisu problem jer para nema' reći će ljudi u šali, ali uopće nisu lagali jer studenti znaju da u tome leži istina. Tijekom studiranja prvo mislimo da ćemo novce potrošiti samo naprijevoz, kupovanje knjiga i školarinu, ali često je praksa potpuno drugačija.

A što kada nema ispitnih rokova? Studenti nam otkrili što će raditi za vrijeme ljeta

Objavljeno 07.08.2017.

Ljetni rokovi su završili pa sada za mnoge studente slijedi 'plandovanje' i opuštanje, a za neke je ljeto prilika da se dobro pripreme jesenske ispite ili da pronađu sezonski posao. Iako su studenti za vrijeme rokova izgubljeni u skriptama i učenju, kovanje planova o tome kako provesti ljeto kreće još puno prije ispita.

Obavezno napravite ovo prije iseljenja iz doma ili stana... Savjet studenta koji je jučer u sobi pronašao 600 kuna

Objavljeno 21.06.2017.

Stižu nam ljetni praznici, a to znači da većina studenata iseljava iz svojih domskih sobica. Često to znači da u pakiranju zaborave na neke vrlo vrijedne i korisne stvari koje onda iduće godine nađu neki novi stanari.

Tko se boji neuspjeha još? 15 studenata ekonomije potiče poduzetništvo kroz HUKI

Objavljeno 12.05.2017.

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) jest udruga koju su osmislili studenti zagrebačke Ekonomije čiji je cilj povezati mlade s uspješnim poduzetnicima iz cijelog svijeta kao i sa studentima s drugih sveučilišta.

Kada džeparac iscuri: Što nauče studenti bez prebijene kinte

Objavljeno 07.02.2017.

Stariji će reći da studenti uglavnom 'nemaju niti brige niti pameti', ali to nikako nije istina jer jedna od glavnih borbi svakog studenta je dekintaža.

21-godišnji student iz susjedstva zaludio svijet svojim proizvodom: Ovako izgledaju muški halteri

Objavljeno 03.02.2017.

O njegovom 'izumu' pisali su Tech Insider UK i Business Insider UK, a kako i ne bi kad se radi o genijalnoj inovaciji, dosad nepoznatoj u cijelome svijetu.

Provjerite račune: Počela isplata državnih stipendija

Objavljeno 13.01.2017.

Studenti koji su sa strepnjom čekali uplatu novca nakon pozitivnih rezultata državne stipendije i nervozno grickali nokte mogu slobodno odahnuti jer evo dobrih vijesti: lova je sjela!

Studentski projekt  'Poduzetništvo inovacija' na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Objavljeno 16.03.2016.

Čast nam je predstaviti „ Poduzetništvo inovacija“, projekt udruge Hrvatska Studentska Asocijacija, koji će se održati na Ekonomskom fakultetu 17. i 18. ožujka 2016.

Što možeš kupiti za iznos školarine koju plaćaš na privatnom faksu?

Objavljeno 11.02.2016.

Odluka o upisu na faks je uvijek teška. No, ti ne želiš biti poput drugih. Želiš biti iznad svih. Stoga si spreman iskeširati od 15 do 35 tisuća kuna za akademsku godinu nekog privatnog učilišta na koje idu samo najbolji.

Što sve možeš kupiti za iznos školarine na državnom fakultetu?

Objavljeno 05.02.2016.

Neredovito ispunjavanje studentskih obveza ima svoju cijenu. Ta cijena na Sveučilištu u Zagrebu iznosi od 120 do 160 kuna po ECTS-u. Stoga smo istražili što sve možete kupiti za iznos pune školarine koja iznosi od 7200 do 9600 kuna.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se