Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom nove mjere

Menza2go: Ovako će vam odsad poslužiti ručak u menzi! FOTO

Objavljeno 24.03.2020.

Prema preporukama HZJZ u zagrebačkim menzama prvo je smanjen broj sjedećih mjesta i osigurana dovoljan udaljenost od drugih osoba. Nakon toga, uslijedilo je i zatvaranje linija nakon kojega su funkcionirale samo po jedna na Cvjetnom i Savi.

'Domovi su prazni, nema posla, ne možeš se ošišati ni popraviti zube': Andrija i Ana pokazali kako izgleda studentski život tijekom epidemije

Objavljeno 16.03.2020.

Otkako je proglašena epidemija koronavirusa u Hrvatskoj, na snazi su određene mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite. Tako su jedne od posljednjih uvedenih mjera dotakle se direktno studentske populacije, koja od danas nastavu na svim Sveučilištima u Hrvatskoj, prati online putem.

Kako je život stao zbog korone: Sve najvažnije PROMJENE i ZABRANE koje su utjecale na studente – dan po dan

Objavljeno 16.03.2020.

U Hrvatskoj je danas potvrđeno 56 oboljelih od koronavirusa. Na preporuku Kriznog stožera Sveučilišta u Zagrebu s obzirom na aktualno epidemiološko stanje, nastava na svim studijskim programima Sveučilišta u Zagrebu, od ponedjeljka (16.3.) izvodi se online na najmanje 14 dana.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se