Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom odgovor

 Ne znate odgovor na profino pitanje? Učite od najboljih! Evo kako saborski zastupnici odgovaraju kada nemaju blage veze

Objavljeno 24.01.2019.

Nažalost, već smo navikli na to da naši saborski zastupnici nisu baš najbolje 'informirani' o gramatici hrvatskog jezika te o bitnim stvarima o kojima trebaju odlučivati. Tako ne iznenađuju najnoviji biseri iz saborskih klupa. 'Klinci' u osnovnoj i srednjoj školi vjerojatno znaju odgovore na postavljena pitanja, ali ne i naši uvaženi zastupnici. Ovoga puta nisu imali pojma tko je uglazbio i napisao hrvatsku himnu. No, možete i iz toga nešto naučiti. Što? Evo, šapnut ćemo vam!

Napisao 27 stranica na testu pa se razočarao: Očekivao najvišu ocjenu, a umjesto toga jedva dobio dvojku

Objavljeno 31.01.2018.

Kvaliteta prije kvantitete, kolege. Upamtite to!

Kazne i njima, a ne samo studentima: Evo za što će se sve kažnjavati profesori koji 'zgriješe' na poslu

Objavljeno 24.10.2017.

Jednako kako studenti snose stegovnu odgovornost za vlastite 'prekršaje', tako će ju sada snositi i profesori za svoje nedolično ponašanje na svim sastavnicama ovog Sveučilišta! Stigao je nacrt Pravilnika o stegovnoj odgovornosti nastavnika i suradnika.

'Tvoj faks je lakši od mog': 13 najboljih odgovora svima koji omalovažavaju tvoj studij

Objavljeno 27.04.2016.

Tko se nije susreo s takvom izjavom?!

Studenti ekonomije pomažu psećim sponzorušama: uključi se i ti!

Objavljeno 22.01.2016.

* Najslađe i najbolje sponzoruše koje možete pronaći stanuju u udruzi Šapica, a predstavljaju vam ih studenti EFZG-a*

Djevojka odgovorila razočaranom studentu: 'Buđav ti je pristup, djeluješ kao psiho...'

Objavljeno 13.11.2015.

Nakon Facebook statusa razočaranog studenta Emira sa sarajevskog Filozofskog fakulteta, u kojem se žali na današnje stanje u odnosima djevojaka i mladića, ali i svjetonazor i životni stil većine djevojaka – odgovor stiže iz jednog ženskog 'pera'.

Nije svaki seks dobar: ove 4 vrste su najgore

Objavljeno 21.08.2015.

Kažu da je seks dobar za naše srce, raspoloženje te sveopće psihofizičko stanje, no ne nudi svaki seks ove prednosti. Ponekada može samo dodatno pogoršati lošu situaciju i dovesti do toga da zažalite zbog skidanja odjeće.

Rimac odgovorio profesorima 'hejterima': 'Svo znanje nalazi se na internetu – to je dobra alternativa isfrustriranim profesorima'

Objavljeno 13.07.2015.

Od prvih mjesta na državnim natjecanjima preko dva međunarodna patenta koja je upisao s 18 godina te obaranja 5 svjetskih FIA i Guinnessovih rekorda koja i danas drži i na kraju stvaranja automobila svojim rukama, ne možemo reći da zvuči kao da se radi o lošem učeniku i jednom od najgorih tehničara u povijesti škole, zar ne?

Student odgovorio Ljilji Vokić: 'Napuštamo Hrvatsku jer moramo'

Objavljeno 24.06.2015.

Nekadašnja ministrica prosvjete Ljilja Vokić je u intervjuu, povodom svog odlaska u mirovinu, za Večernji List progovorila o reformi obrazovanja, obvezama studenata i visokim učilištima u Hrvatskoj.

Najteža pitanja na razgovoru za posao – evo što trebate odgovoriti!

Objavljeno 05.03.2015.

Intervju za posao stresna je situacija čak i za najhrabrije, a činjenica da neki poslodavci vole postaviti 'zafrknuta' pitanja ne olakšava situaciju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se